Могуће, јер била су три брата, Иван, Петар и Јован, један од њих, Јован(мој потенцијални предак) се иселио у правцу Потарја, могуће је да се одатле са Кричима преселио у Жуње(ово је моја претпоставка). Више о овоме ми је писао Зоран Морачанин, па ћу објавити тај текст.
Зоран Морачанин Војводић: ,,Владимире да ти још мало помогнем. Станићи су Меденице, Вукићевићи су Вујисићи, па ако се са њима и Радовићима поклапаш највише могло би да значи да си пореклом од Богићевог сина Добрије. Рашковићи су Меденице и блиски Станићима. Ракочевићи су се тестирали, има их на пројекту, али са њима кажеш да имаш мања поклапања од Добријиних потомака. Као што видиш имаш поклапања са три братства Морачана Богићеваца: Радовић, Меденица и Вујисић. Тестирани су и Поповићи и Лакићевићи, а они су са Радовићима имали заједничког претка у XVII веку, што значи после вас. Што се тиче Радовића ја сам припадник тог братства, од огранка Војводића, па ти могу рећи о исељеним Радовићима. Кнез Радо, који је живео крајем XVI и почетком XVII ( није у питању кнез Раде који се у историјским докуметима помиње 1720.г. ) имао је два сина: Вучину и Вучицу, који су у време Велике сеобе Срба били старији људи (око 70 година). Вучицини синови, ако их је имао, могли су учествовати у тој сеоби и бити можда неки ваш предак. Вучина је имао три сина:Ивана, који је био кнез, Петра и Јована. У време ове браће десио се један сукоб где су они побили неке Турке (турски караван) у околини Колашина. Турци нису имали сазнање да сау то они учинили. Али, Петар и Јован су се тада иселили из Мораче. Није сигурно где су отишли, али предање каже да је Петар отишао у правцу Зете, а Јован у правцу Потарја. Могуће да предање није у потпуности тачно, па постоји могућност да је неко од ове двојице ваш предак. Њихово исељење пада око Велике себе Срба. Кнез Иван је имао два сина: Рада, који био кнез и од њега потичу данашњи Радовићи, а други син Јанко (кажу да га је довела Радова друга жена, која се преудала од Поповића који су такође Морачани Богићевци) и од њега воде порекло Лакићевићи. Родослов Радовића датира још из претпрошлог века и врло је прецизан јер га је говорио човек рођен око 1820.г., па се искључује могућност да сте пореклом од кнеза Рада, јер би се сигурно о вама знало. Ако будеш имао још неки податак ти ми пошаљи можда ти могу помоћи у потпуном разјашњењу. Поздрав!"