Зaнимљивo je дa у близини Maлeшићa пocтojи и ceлo Coвpлe. Кao штo ce знa Coвpлићи (Mpaтиндaн) cу иcтo Кулизe.
Да, такође занимљива подударност.
Да су на то подручје , околина Сарајева долазиле породице директно из дијелова данашње сјеверне Црне Горе показују и примјери других породица.
Рецимо, за породицу Сантрач која слави не тако честу славу Пантелиндан се каже да је доселила из Колашина. У Црној Гори нема Сантрача, али чини ми се да на сјеверу Црне Горе постоји једна група родова која слави Пантелиндан. Сантрачи су интересантни и због чињенице да су они доселили у околину Сарајева прилично давно, јер су на подручју Кремеша Вогошћа већ изумрли. Остали су неки њихови огранци (Љубичићи).
Да су Сантрачи старији насељеници показује и њихова присутност у Бјелајском Пољу у Босанској Крајини са истом славом Пантелинданом. Тамо су они једна од најстаријих породица, али она породица која није учествоавала у сеобама у Лику и Далмацију, што заправо показује да су Сантрачи досељени у Бјелајско Поље кад је већина претходних становника око 1692. године отишла за Сјеверну Далмацију. Сантрачи су дакле на подручје Бјелајског поља могли доћи почетком почетком 18. вијека, а на подручје Сарајева и нешто раније, можда крајем 17. вијека.
Зашто пишем ово за Сантраче. Из разлога што то показује и путању како су и кад и преци Озимковића-Милићевића могли доћи из Црне Горе у исто подручје. Не мора да буде тако, али остаје као могућност.
Иначе за ове Сантраче сам се између осталог расписао, јер ми је једна прабаба Сантрач.