Аутор Тема: Обраћање уредницима форума  (Прочитано 223710 пута)

Ван мреже нцп

• Члан Друштва
  • Памтиша
  • Поруке: 1900
Одг: Обраћање уредницима форума
« Одговор #420 послато: Мај 21, 2025, 10:02:06 пре подне »
Спам бот који је слао приватне поруке (између осталих и мени) је обрисан.

Свима нам је рефом слао.

Ван мреже Владимир Бојановић

• Памтиша
  • Поруке: 1642
  • I2>PH908>Y52621>FT190799 Лимски (Тарски) Никшић
« Одговор #421 послато: Мај 24, 2025, 09:43:14 пре подне »
Зашто ми је онемогућено да пишем на теми о Бјелопавлићима? Јел зато што сам Милошу одговорио да је потрчао (пред руду), шта је то конкретно било увредљиво у мом коментару? Или сте забранили моје оглашавање због изнетих чињеница које сам пронашао у литературама и изворима о Колашиновићима, што неко ко заступа теорију о Колашиновићима пореклом од Бијелопавлића, нема одговоре на питања чиме се иста поткрепљује, с обзиром на предања која то не потврђују, на чињенице да се село Колашини у Бијелопавлићима од 20 домова јавља касније него село Колашин у Потарју и на резултате генетичких WGS анализа које нису доказале порекло Ибарских Петковчана од Бијелопавлића Митровића и Бубића, па тако ни најновији резултат Радића? Јесам ли због тога неподобан на теми јер у својим анализама користим историјску грађу и добијене резултате STR, SNP и WGS тестираних породица са славом Св. Петка? Милоша нисте ни опоменули за коришћење термина "топли зец" и када је мој и рад осталих Никшића окарактерисао као "штетан". Да ли иза Милошевих крајње злонамерних и примитивних коментара стоји и мишљење целог Уредништва?

Како вас није срамота?

Када се врати Милован са пута, добићете одговор о тестираном Радићу.
« Последња измена: Мај 24, 2025, 09:52:15 пре подне Владимир Бојановић »

На мрежи Кековац

• Уредник СДНКП
  • Истраживач
  • Поруке: 1349
  • I2-S25733>PH2670>Y200040
« Одговор #422 послато: Мај 24, 2025, 11:24:20 пре подне »
Зашто ми је онемогућено да пишем на теми о Бјелопавлићима? Јел зато што сам Милошу одговорио да је потрчао (пред руду), шта је то конкретно било увредљиво у мом коментару? Или сте забранили моје оглашавање због изнетих чињеница које сам пронашао у литературама и изворима о Колашиновићима, што неко ко заступа теорију о Колашиновићима пореклом од Бијелопавлића, нема одговоре на питања чиме се иста поткрепљује, с обзиром на предања која то не потврђују, на чињенице да се село Колашини у Бијелопавлићима од 20 домова јавља касније него село Колашин у Потарју и на резултате генетичких WGS анализа које нису доказале порекло Ибарских Петковчана од Бијелопавлића Митровића и Бубића, па тако ни најновији резултат Радића? Јесам ли због тога неподобан на теми јер у својим анализама користим историјску грађу и добијене резултате STR, SNP и WGS тестираних породица са славом Св. Петка? Милоша нисте ни опоменули за коришћење термина "топли зец" и када је мој и рад осталих Никшића окарактерисао као "штетан". Да ли иза Милошевих крајње злонамерних и примитивних коментара стоји и мишљење целог Уредништва?

Како вас није срамота?

Тема је закључана за све, па и за мене који никад на њој нисам писао, из оправданих разлога.

Ван мреже НиколаВук

• Уредник
  • Бели орао
  • Поруке: 9199
  • I2-PH908>Y250780>A32852, род Никшића
« Одговор #423 послато: Мај 25, 2025, 11:30:16 пре подне »

Како вас није срамота?

Као што рече Кековац, тема је закључана из оправданих разлога, јер је на њој дошло до директних претњи према једном од чланова УО "Порекла" од стране корисника који је недавно због тога банован. Ради потпуне транспарентности, овде ћу пренети које су поруке избрисане и због чега је тема закључана док се администратори не позабаве са кажњавањем одговорног који би без закључавања теме вероватно на њој наставио са увредама и отвореним претњама:

Толико о Срећ(ц)ку. Нажалост, и ти си овим несмотреним обраћањем и неоправданим оптужбама прекршио тачку 12. Правилника, те ћу морати да те због тога санкционишем.
Чињеницама против самоувереног незнања.

Ван мреже Ивица Јовановић

• Члан Друштва
  • Памтиша
  • Поруке: 1676
  • J-L70 > J-Z40772 mdDNA:HV-b15a1
« Одговор #424 послато: Август 15, 2025, 03:31:30 поподне »
Поштовани,

Желим да се искрено извиним свима које сам увредио, као и због штете коју сам нанео Удружењу. Посебно ми је жао што сам повредио оне који су ми пружили подршку када сам тек почињао, Никола, Обрен, Небојша и остали. То је био један од ретких тренутака када сам изгубио стрпљење, и искрено ми је жао због тога.

Не тражим и не очекујем ничији опрост, али желим да обећам да ћу се потрудити да моја комуникација на форуму убудуће буде мирна, пристојна и људска.

Од срца хвала свима који су ми послали речи подршке, иако су тиме ризиковали своју позицију. Тај гест доброте никада нећу заборавити.
Милутин Бранковић, 4. ескадрон Коњичке дивизије. Крф 26.04.1916.
Сава Питић, 13. Пук. Острво Видo 24.01.1916.
Сима Мијуцић, 9. пешадијски пук. Браунау 1917.
Ђорђе Ђорђевић, 13. Пук. Шишанци 1914.

HIC · ADHVC · IN · STAT · IN · LIM

Ван мреже Горштак

• Шегрт
  • Поруке: 60
« Одговор #425 послато: Август 15, 2025, 10:38:05 поподне »
Поштовани,

Желим да се искрено извиним свима које сам увредио, као и због штете коју сам нанео Удружењу. Посебно ми је жао што сам повредио оне који су ми пружили подршку када сам тек почињао, Никола, Обрен, Небојша и остали. То је био један од ретких тренутака када сам изгубио стрпљење, и искрено ми је жао због тога.

Не тражим и не очекујем ничији опрост, али желим да обећам да ћу се потрудити да моја комуникација на форуму убудуће буде мирна, пристојна и људска.

Од срца хвала свима који су ми послали речи подршке, иако су тиме ризиковали своју позицију. Тај гест доброте никада нећу заборавити.

Не знам буразеру шта је по сриједи, али твоје посљедње поруке су ми се чиниле као најискреније без обзира на појачане емоције. Иако нисам нешто активан члан уживао сам у читању твојих постова
« Последња измена: Август 16, 2025, 11:02:42 поподне НиколаВук »

Ван мреже Nebo

• Члан Друштва
  • Бели орао
  • Поруке: 10391
  • I2a S17250 A1328
« Одговор #426 послато: Август 18, 2025, 03:55:06 поподне »
Читам ове казнене мере на теми "Обавештења уредништва"... Изгледа је било озбиљно крвопролиће пре неки дан... Нисам испратио...
"Наша мука ваља за причешћа"

Ван мреже Nebo

• Члан Друштва
  • Бели орао
  • I2a S17250 A1328
« Одговор #427 послато: Август 18, 2025, 03:55:39 поподне »
Жао ми за Пријепољца, увек ме забаве његове поруке...

Ван мреже Белов

• Гост
  • *
  • Поруке: 3
« Одговор #428 послато: Септембар 18, 2025, 06:54:35 поподне »
Поштовани уредници форума,
Пошто поједини од Вас не одговарају на приватне поруке, овим путем Вам се обраћам јавно, и још једном захтевам да обришете мој кориснички налог, укључујући моје личне податке и поруке са овог сајта.
Унапред хвала

Ван мреже BrankaOP

• Почетник
  • **
  • Поруке: 30
« Одговор #429 послато: Септембар 21, 2025, 10:06:27 пре подне »
Molim urednike da  uklone sve moje poruke, jer sam postavila svoje privatne rezultate nadajući se da ću nešto saznati na forumu, ali vidim da nema koristi. Molim da se potpuno izbriše tema Orošnjak – autosomalni rezultati, a ne samo arhivira. Unaprijed hvala.

Ван мреже нцп

• Члан Друштва
  • Памтиша
« Одговор #430 послато: Септембар 21, 2025, 11:36:25 пре подне »
Поштовани уредници форума,
Пошто поједини од Вас не одговарају на приватне поруке, овим путем Вам се обраћам јавно, и још једном захтевам да обришете мој кориснички налог, укључујући моје личне податке и поруке са овог сајта.
Унапред хвала

Напишите писмени захтев Пореклу. Погледајте и прабила форума.

Ван мреже нцп

• Члан Друштва
  • Памтиша
« Одговор #431 послато: Септембар 21, 2025, 11:56:04 пре подне »
Напишите писмени захтев Пореклу. Погледајте и прабила форума.

Ако у Правилима форума нема те опције - не може вам се изаћи у сусрет.

Ван мреже Nebo

• Члан Друштва
  • Бели орао
  • I2a S17250 A1328
« Одговор #432 послато: Октобар 10, 2025, 03:53:11 поподне »

Непроцењиво  ;)

Ван мреже Exiled

• Члан Друштва
  • Аскурђел
  • Поруке: 3017
  • ПХ908>А20333>FT14649>FT175994
« Одговор #433 послато: Октобар 10, 2025, 05:46:04 поподне »

Непроцењиво  ;)
Дедер да ми се простре црвен тепих а Drajver може да вози лимузину ако хоће😉

Ван мреже Ивица Јовановић

• Члан Друштва
  • Памтиша
  • Поруке: 1676
  • J-L70 > J-Z40772 mdDNA:HV-b15a1
« Одговор #434 послато: Октобар 10, 2025, 08:48:58 поподне »
Дедер да ми се простре црвен тепих а Drajver може да вози лимузину ако хоће😉

Moraš nik da promeniš u Respawned  ;D
Милутин Бранковић, 4. ескадрон Коњичке дивизије. Крф 26.04.1916.
Сава Питић, 13. Пук. Острво Видo 24.01.1916.
Сима Мијуцић, 9. пешадијски пук. Браунау 1917.
Ђорђе Ђорђевић, 13. Пук. Шишанци 1914.

HIC · ADHVC · IN · STAT · IN · LIM

Ван мреже Ojler

• Члан Управног одбора
  • Бели орао
  • *
  • Поруке: 6282
  • Y-DNK: I2-Y3120 Z17855>PH3414 Мириловићи
« Одговор #435 послато: Октобар 10, 2025, 09:27:27 поподне »
Moraš nik da promeniš u Respawned  ;D
Ја предлажем Resurrected :)

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

Kамене рабъ и госодинъ

Ван мреже Exiled

• Члан Друштва
  • Аскурђел
« Одговор #436 послато: Октобар 10, 2025, 11:01:17 поподне »
Није да нисам близак са Ојлеровим предлогом али у српској верзији но ме нешто друго мучи а то је, укратко, у следећем:. Уколико Драјвер пристане да вози лимузину ја мијењам надимак. Може ли овако?

Ван мреже Ojler

• Члан Управног одбора
  • Бели орао
  • *
  • Поруке: 6282
  • Y-DNK: I2-Y3120 Z17855>PH3414 Мириловићи
« Одговор #437 послато: Октобар 10, 2025, 11:10:56 поподне »
Није да нисам близак са Ојлеровим предлогом али у српској верзији но ме нешто друго мучи а то је, укратко, у следећем:. Уколико Драјвер пристане да вози лимузину ја мијењам надимак. Може ли овако?
Значи, Васкрсије. Е, па нека је са срећом!

Kамене рабъ и госодинъ

Ван мреже Exiled

• Члан Друштва
  • Аскурђел
« Одговор #438 послато: Октобар 10, 2025, 11:17:04 поподне »
Значи, Васкрсије. Е, па нека је са срећом!

Ма јок болан,Драјвер да ме пребаци од тачке А до тачке Б па ће вам се касти...Тачно ћу вам још вечерас бан попити🤣🤣🤣
« Последња измена: Октобар 10, 2025, 11:23:15 поподне Exiled »

Ван мреже drajver

• Члан Друштва
  • Бели орао
  • Поруке: 6551
« Одговор #439 послато: Октобар 11, 2025, 06:31:14 пре подне »
Тачно ћу вам још вечерас бан попити🤣🤣🤣

И мени се тако чини.  :) Биће то најкраћи повратак и одлазак у историји форума.