Svaka čast Ivice Kojoj haplogrupi pripadaju Ljubibratići? Inače, u nekoliko izvora Miloš se pominje pod imenom Miloin, verujem da je to možda zbog toga što Grci nisu bili baš vešti da zapamte tačno ime junaka koji je ubio Murata, ali dovoljno je blizu.Svakako ne isključujem ni mogućnost da je zaista i bio Miloin.Kod Halkokondila se takođe govori o Miloinu, heroju koji je usmrtio Mutata.
Љубибратићи су I1, I-PH347. Они имају неко предање о доласку из Италије, односно имају предање да су отишли у Италију па се отуда вратили. Први помен је из прве половине 14. века. Славе Климента.https://docs.google.com/file/d/0B3ma9plMXxAEbWZWNHNtWFZCSTg/edit?resourcekey=0-s6ZtXI53xHv7hZUokRgVjQ
Kod Dušana se uglavnom radilo o Germanima i Normanima ako me sećanje dobro služi. Mislim da je još za vreme Milutina bilo neke saradnje da azijskim narodima, ali ne mogu da tvrdim. Sami Altomanovići bi trebalo da potiču od Vojinovića?
Koliko je nakon bitke, npr 1600tih među Srbima bio raširen kult Miloša Obilića? Znam da je Benedikt Kuripešić pominjao pjesme o njemu čak u Krajini… kakva je situacija sa Hercegovinom i Crnom Gorom?
Verovatno slična.Ako je došlo do Krajine, moralo je biti itekako prisutno i u Cg i Hercegovini