Ивице, уз сво дужно поштовање, ово што сте ви написали је у супротности са оним што је Ојлер навео као главни "недостатак" наше иницијативе. Ви сматрате да би смо ми са оснивањем удружења добили пуни легитимитет, а Ојлер каже да је потребно, теоретски, да се 100% живих потомака усагласи да се ради грб, и једино тако имамо пуни легитимитет. Ојер ће рећи да оснивање и самог удружења од наше стране није довољно, јер ако ми формирамо удружење Дробњаци#1 са нпр. 1.000 чланова, неко ће основати Дробњаци#2 удружење са 5 чланова, технички нам оспоравајући потпуни легитимитет, јер док год њихову удружење има барем и једног члана који није у нашем удружењу, ми немамо 100%-ни легитимитет. Можемо још дуго да се бавимо и логичким и правним заврзламама.
Већ пуна 4 мјесеца, а и наредних 11 ћемо позивати све потомке и поштоваоце традиције Дробњака управо да нам се придруже. Чини ми се да они који не желе да подрже ову иницијативу, а камоли који динар да за њу дају, највише и оспоравају њен легимитет.
Мислим да је даље писање на ово тему бесмислено, а ако и овај пут испољимо неслогу, Дробњаци ће остати са два неугледна и нелигитимна грба 12-те категорије.