Sto se mog i prezimena mojih predaka po muskoj liniji tice, ne znam puno. Blazici su vec dugo ovde, a pise da su dosli iz susednog sela - Koracice. Gde su pre toga ziveli, ne pise konkretno, vec sam na nekoliko mesta nasao "Dinarski kraj". U knjizi "Mladenovacke varosarije" Mioljuba Uzelca, za vecinu stanovnistva Medjuluzja i okolnih sela pise da je poreklom iz jugozapadne Srbije, Crne Gore i Hercegovine. Sto se Blazica tice, mojih predaka, pise da su se ranije prezivali Gojkovic, sto potvrdjuje i ime poginulog borca iz Drugog srpskog ustanka (1815) Blaza Gojkovica, koji se pominje u ovoj knjizi. Prema tome, taj Blazo bi trebalo da mi je direktan predak, a ako je ime pravilno zapisano, verovatno je (ili njegovi preci) dosao sa teritorije Crne Gore, mozda i Hercegovine. Sto se mog porodicnog stabla tice, sa te strane znam pretke do cukundede, a voleo bih da otkrijem i dalje pretke i, verovatno, dodam i pomenutog Blaza. Ako neko moze da mi pomogne u tome ili zna nesto vise, neka mi se javi.