Аутор Тема: Dante Labs  (Прочитано 297075 пута)

Ван мреже Ojler

• Члан Управног одбора
  • Бели орао
  • *
  • Поруке: 6279
  • Y-DNK: I2-Y3120 Z17855>PH3414 Мириловићи
Одг: Dante Labs
« Одговор #980 послато: Април 02, 2026, 10:16:46 поподне »
Управо сам примио ову поруку па прослеђујем и вама да проверите ваше налоге:

I am writing to you personally about your Dante Labs results.

Waiting this long for results you were counting on is not acceptable, and I know this has been more than an inconvenience. These results may affect decisions you've been waiting to make. I am sorry for that.

As CEO, I take full responsibility for this delay. We have rebuilt our operations to close the backlog — new sequencing capacity, new fulfillment workflows — and we are working through every outstanding order. Your results will be released within 6 weeks.

You can follow your sample's progress in real time here:

https://genome.dantelabs.com

If you have any questions or want to speak with someone, please reply to this email. It reaches me.

Andrea Riposati
CEO, Dante Labs

Сви су ово добили.
Kамене рабъ и госодинъ

Ван мреже Ивица Јовановић

• Члан Друштва
  • Памтиша
  • Поруке: 1676
  • J-L70 > J-Z40772 mdDNA:HV-b15a1
« Одговор #981 послато: Април 02, 2026, 10:52:32 поподне »
Не бих ја њему веровао ни да каже да је вода мокра.
Милутин Бранковић, 4. ескадрон Коњичке дивизије. Крф 26.04.1916.
Сава Питић, 13. Пук. Острво Видo 24.01.1916.
Сима Мијуцић, 9. пешадијски пук. Браунау 1917.
Ђорђе Ђорђевић, 13. Пук. Шишанци 1914.

HIC · ADHVC · IN · STAT · IN · LIM

Ван мреже Blazhinho

• Помоћник
  • Поруке: 124
« Одговор #982 послато: Април 03, 2026, 08:17:31 поподне »
Ja cekam skoro dve godine za 2 uzorka, dosad je jedina promena statusa bila da su uzorci primljeni, na onom starom sajtu, koji vise ne radi. Na ovom novom sam ih ponovo registrovao, jer se tako i trazilo, pa stoji prvi status koji upravo kaze da su samo registrovani.

Pisao sam im puno puta, na 3 razlicita mejla, ali nisam dobio ovakav odgovor, barem ne jos uvek. U svakom slucaju, ne znam koliko se moze verovati ovom obecanju.

Ван мреже Неродимац

• Члан Друштва
  • Познавалац
  • Поруке: 697
« Одговор #983 послато: Април 24, 2026, 05:14:22 поподне »
Сви који су послали узорке у Dante Labs нека а до сада нису променили свој налог из Dante Labs у Dante Omis да то ураде јер од почетка године су почели са објављивањем закаснелих  резултата. Мени је јуче стигао један резултат а очекијем и други. У преписци са њима написали су да раде на томе да све резултате које касне објаве до краја априла. Зато још једном проверите налоге резултати су можда и стигли.

Ван мреже Ивица Јовановић

• Члан Друштва
  • Памтиша
  • Поруке: 1676
  • J-L70 > J-Z40772 mdDNA:HV-b15a1
« Одговор #984 послато: Април 24, 2026, 05:29:16 поподне »
Сви који су послали узорке у Dante Labs нека а до сада нису променили свој налог из Dante Labs у Dante Omis да то ураде јер од почетка године су почели са објављивањем закаснелих  резултата. Мени је јуче стигао један резултат а очекијем и други. У преписци са њима написали су да раде на томе да све резултате које касне објаве до краја априла. Зато још једном проверите налоге резултати су можда и стигли.

До сада су људи који су послали комотно могли и да умру за две године (пупупу далеко било). Шта год да се дешава у главама власника те компаније боље живети у незнању. Интернет је пун и препун претњама за утужење  ;D
Милутин Бранковић, 4. ескадрон Коњичке дивизије. Крф 26.04.1916.
Сава Питић, 13. Пук. Острво Видo 24.01.1916.
Сима Мијуцић, 9. пешадијски пук. Браунау 1917.
Ђорђе Ђорђевић, 13. Пук. Шишанци 1914.

HIC · ADHVC · IN · STAT · IN · LIM

Ван мреже Blazhinho

• Помоћник
« Одговор #985 послато: Април 24, 2026, 08:51:47 поподне »
Цитат

Stari sajt vise ne postoji, ili barem ne radi. Uglavnom, ne moze da se udje na njega, vec moze samo na novi. I on je bio cudan, ali sam uspeo nekako da se ulogujem, i uradio sam kao sto su napisali, registrovao uzorke i na njemu. Sada pise ovo za oba. Mozda je jedina novina ovo gore "in progress".

https://www.pasteboard.co/uR2Dy2_9AYNT.png
« Последња измена: Април 24, 2026, 08:55:35 поподне Blazhinho »

Ван мреже Blazhinho

• Помоћник
« Одговор #986 послато: Мај 15, 2026, 06:36:57 поподне »
Dobio sam danas mejl da su rezultati gotovi, usao preko telefona, ali sam samo mogao da vidim one zdravstvene izvestaje i potencijalnu sklonost raznim bolestima. Nisam nasao ni BAM fajl, niti bilo sta slicno. Sada se vrti natpis "We're just getting things ready. Final touches on your results — this only takes a few seconds. The page will refresh automatically.", kao da se opet nesto desava, i ne moze nista da se vidi. Sta treba da radim? Kako ste vi nasli one fajlove na ovom novom sajtu? Da li je bitno da ja nadjem BAM fajl, ili samo da ljudi sa Yfull-a to urade? Tj. da li mogu sada to da izvedu?

Ван мреже kocovic

• Познавалац
  • Поруке: 477
« Одговор #987 послато: Мај 15, 2026, 08:39:07 поподне »
Dobio sam danas mejl da su rezultati gotovi, usao preko telefona, ali sam samo mogao da vidim one zdravstvene izvestaje i potencijalnu sklonost raznim bolestima. Nisam nasao ni BAM fajl, niti bilo sta slicno. Sada se vrti natpis "We're just getting things ready. Final touches on your results — this only takes a few seconds. The page will refresh automatically.", kao da se opet nesto desava, i ne moze nista da se vidi. Sta treba da radim? Kako ste vi nasli one fajlove na ovom novom sajtu? Da li je bitno da ja nadjem BAM fajl, ili samo da ljudi sa Yfull-a to urade? Tj. da li mogu sada to da izvedu?

Strpljen - spašen. Aplikacijama u pozadini treba vreme da kreiraju tvoj fajl i okače ga na AWS. Kada kreneš u preuzimanje fajla, savet ti je kopiraš link u neki download manager, jer se preuzimanje ubrza (drastična razlika - 1 dan postane 1 sat).

Ван мреже Blazhinho

• Помоћник
« Одговор #988 послато: Мај 15, 2026, 09:29:12 поподне »
Цитат
Strpljen - spašen. Aplikacijama u pozadini treba vreme da kreiraju tvoj fajl i okače ga na AWS. Kada kreneš u preuzimanje fajla, savet ti je kopiraš link u neki download manager, jer se preuzimanje ubrza (drastična razlika - 1 dan postane 1 sat).

Hvala, poslao sam Vam poruku.

Ван мреже Blazhinho

• Помоћник
« Одговор #989 послато: Мај 19, 2026, 03:08:53 поподне »
Цитат

Danas je prestalo učitavanje, ali je sve ostalo isto kao i pre njega. Ulazio sam i preko kompjutera, ali fajlova uopšte nema. Je l zna neko o čemu se radi?

Ван мреже Драган Обреновић

• Члан Управног одбора
  • Истраживач
  • *
  • Поруке: 1393
  • R1b-U152>FTA27217
« Одговор #990 послато: Мај 19, 2026, 09:27:57 поподне »
И за моју супругу је коначно завршена анализа након 3 године чекања. Међутим, дефинитивно нема нигде BAM нити FASTQ фајлова за преузимање, само здравствени извештаји... :(

Ван мреже Blazhinho

• Помоћник
« Одговор #991 послато: Мај 19, 2026, 10:11:51 поподне »
И за моју супругу је коначно завршена анализа након 3 године чекања. Међутим, дефинитивно нема нигде BAM нити FASTQ фајлова за преузимање, само здравствени извештаји... :(

Da li imate ideju zbog čega je tako, tj. šta bi trebalo da se uradi?

Ван мреже ДушанПан

• Члан Друштва
  • Помоћник
  • Поруке: 141
  • Панић - Сирдија, Осечина I2-PH908
« Одговор #992 послато: Мај 20, 2026, 02:47:14 поподне »
Можда би требало да им пишете. Ја сам им данас послао мејл (одговорили су у року од 4 минута) у вези тих фајлова и добио сам овај одговор:

Dear Dusan,

correct the BAM and FASTQ files will be provided along with the VCF files and the reports.

Thank you

Иначе, ја још увек чекам свој резулат. Узорак су примили Јула 2023.

Ван мреже Blazhinho

• Помоћник
« Одговор #993 послато: Мај 21, 2026, 04:35:54 поподне »
Poslao sam i ja mejl sinoc i dobio sam odgovor malopre. Kaze da imaju "tehnickih problema sa pristupom portalu" i da rade na njihovom otklanjanju.
« Последња измена: Мај 21, 2026, 04:37:31 поподне Blazhinho »