Поздрав свима на форуму ! Ви овде обављате невероватан посао.
Ја сам Владимир Милићевић и дао сам ДНК на анализу. Зашто, зато што истражујем своје порекло и порекло презимена Милићевића. (видети сајт
www.milicevic.rs/tng , морате се регистровати да бисте видели податке). Података има пуно неких 4200 особа у стаблу све до 13 века. И у том родослову се тврди да потичемо из Херцеговине, од ехх тешко за доказивање наравно од Мрњавчевића. Наравно ја то не тврдим јер то је преузето из књиге покојне професорке Десанке Милићевић. Књигу имам и у електронском облику тако да ако желите могу Вам је послати.
Са нестрпљењем очекујем резултате а највише ваше анализе пошто се не разумем у генетику.
Пре неких 4 година јавио ми се један човек са вашег сајта са тражењем да дам ДНК узорак, тада нисам био баш нешто при парама јер сам баш тада мењао посао. Сада сам то одмах урадио.
Изгубио сам његов маил, тако да не могу да се сетим његовог имена, али знам да је управо хтео да моју ДНК упореди са још једним човеком који исто је тврдио да потиче од Мрњавчевића.
Волео би да ми се јаве ако је то могуће и ако је могуће сада упоредите моју ДНК са његовом.
Хвала Вам пуно и стварно сам одушевљен са вашим радом.