Имам и ја право да закључам ову тему, па се ти и Савски забављајте сами и истражујте.
Можда си се само нашалио а ако ниси, мислим да заиста нема потребе за закључавањем теме. Надам се да ипак нећеш то учинити, јер пратим и вашу тему, као што је верујем прате и остали форумаши. Сви смо ми већ постали (јако) нервозни због кашњења резултата из ДЛ, па тако и Ваљевац, разумљиво али си у праву да је бесмислено упадати у некакве теорије о "повлашћеним" Албанцима. Да није тако, ево доказ тога је и резултат из Браничева од јуче:
https://www.yfull.com/live/tree/I-Y179535/ Ко зна, можда су и Албанци чекали своје резултате по годину дана и више, сад су их дочекали, дочекаћемо их и ми. Што се тиче "оптужбе" да емитујеш агресију и тд, ти си ипак
мала маца за мене

, али свакога ко размишља својом главом бескрајно симпатишем, под условом да је та глава објективна, непристрасна, истинољубива, непоколобљива и у довољној мери разумна и наравно самокритична. Можда се не слажемо 100% у неким стварима (просто немам ни ја жељу да се свуда трпам), али за све што радиш и пишеш, од мене (а сигуран сам и од многих форумаша чији се глас "не чује") имаш једно велико - Браво!