Ја немам уопште проблем са Хрватима и муслиманима. Они су то што јесу и гурају своју причу, зашто бих ја њих убјеђивао да гријеше? Имам проблем кад и они који себе декларишу као некакву "српску причу" износе исте ставове, а то читам стално овдје и реагујем. Није мој проблем што се некима то не свиђа. Знам да вјероватно кварим форумску идилу за неколико истомишљеника, али како сам рекао, сам се не повлачим. Немам лично ништа ни против кога, али имам против неких ставова овдје.
Није уопште проблем изностити различите ставове (томе ваљда форум и служи) али је опасно, да не кажем и ружно, оптуживати за неке ствари наше људе овде (а и говорити да се пише исто што и на хрватским форумима). Са друге стране, агресивно наступаш када ти се нешто не свиђа, то опет није превише зрело.
Практично намећеш став да за нека историјска питања која се тичу ист. Босне и Романије консултујемо тебе, а не стручну литературу? Тешко ће то ићи, то ти је ваљда јасно.
Исто тако, колико си ти упоран да докажеш неке ствоје ставове, други такође читају, уче, имају нека сазнања и закључке од којих неће одустати лако. О томе се може нормално дискутовати, а не на овај начин, уз провокације, агресивно, и са већ трулом причом о "усташкој пропагадни".
Ако је то твој стил и не можеш/не знаш другачије - ок.