Ти Свевладе вероватно ниси никада ишао на Косово или у Македонију те своје закључке изводиш из слика које си нашао на интернету.
Требаш отићи у Приштину па да видиш да ли се Срби и Албанци физички разликују у мери којој ти говориш.
Албанци са Косова, Македоније и Албаније изгледају другачије исто као Срби из Војводине, Црне Горе или Босне.
Мени Срби са Косова и Албанци са Косова личе једни на друге...е сад, шта то значи, незнам, али дефинитивно што је рекао Јован Цвијић, географско поднебље утиче на карактер и изглед људи...Оно са чим се слажем са Свевладом, је да постоје одређени типови у изгледу, без обзира на боју косе или тен...Могу да потврдим да за време петогодишњих студија у иностранству, у Словачкој, готово непогрешиво сам могао да приметим наше људе и са 50 метара...Значи , наше у глобалу, са Балкана, могао сам и Албанце...А и Албанци су нас препознавали, напр., један што је продавао сладолед, ред се направио од двадесетак људи, ја нисам причао нисаким , пошто сам сам био, а он ме је на српском ословио "које ћеш кугље, маљину или јагоду?"

Јаа био шокиран, пошто сам себе не видим као неког ко има типичан изглед Србина, могао бих и као Француз да прођем, тако ми кажу...Међутим, ради се о томе што на основу самих фотографија, не бих могао да се кладим ко је ко...Оно што ближе одређује ко је ко, у смислу погађања, а без да се чује језик којим та особа говори и зашто једни друге препознајемо, је гестикулација, начин говора, фацијална експресија, коју ми, народи Балкана имамо специфичну и изражајнију у односу на средњу Европу напр., где изгледају мало безлично и флегматично, без експресије, док комуницирају...Такви су ми Чеси , Пољаци, делимично и Словаци, мада они су по темпераменту, ближи мало нама...Али исто сам сконтао и Русе, сто до нас у кафићу, не чује се шта причају, црни људи, али некако ми је гестикулација ишла на њихову воденицу, и били су Руси...Већ наш човек би вероватно теже препознао разлику између Немца и Данца или Холанђанина, док они сами сигурно да, лакше, јер су и ближи...Значи сам изглед ми не даје дефинитиван одговор, али кад се посматра начин хода, гестикулација приликом говора и говор тела, могао бих без проблема да проценим ко је ко од словенских народа