ДНК порекло > Организоване акције тестирања

Новогодишња ДНК недеља 2022

(1/36) > >>

НиколаВук:
Друштво српских родословаца „Порекло“  у сарадњи са Биолошким факултетом Универзитета у Београду организује новогодишњу акцију тестирања генетичког прапорекла, која ће трајати од понедељка, 10. јануара до недеље, 16. јануара. Позивамо све заинтересоване да се пријаве.

Цена тестирања је изузетно повољна – уместо пуне цене од 13.000 динара, током Новогодишње ДНК недеље цена тестирања биће 7.000 динара.

Напомињемо да се тестира Y-ДНК хромозом што значи да је могуће да се тестирају искључиво мушкарци. Добијени резултат је на 23 STR маркера, а по добијању резултата стручњаци Српског ДНК пројекта даће кратко тумачење резултата. Тестирани ће добити и сертификат који заједнички издају Биолошки факултет Универзитета у Београду и Српски ДНК пројекат.

Након што примимо Вашу пријаву добићете путем мејла детаљне инструкције за даље кораке.

Број кандидата за тестирање је ограничен па вам препоручујемо да се пријавите на време!

Резултати ће бити објављени у табели Српског ДНК пројекта.

Српски ДНК пројекат је пионирски подухват Друштва српских родословаца „Порекло“ основан септембра 2012. године, а до данашњег дана тестирано је преко 7.000 људи.

Захваљујући Српском ДНК пројекту до данас је откривено на стотине генетичких профила старих родова и племена.

Будите и Ви један од оних који ће на овај начин сазнати своје порекло.

Добро дошли у свет генетичке генеалогије!

Пријављивање за тестирање се врши помоћу контакт форме којој можете приступити преко следећег линка:

https://www.poreklo.rs/2022/01/09/novogodisnja-dnk-nedelja-2022-veliki-popust-na-dnk-testiranje-prijavite-se/

Савас:
Помаже Бог,занима ме да ли ће бити организовано тестирање у Бања Луци?

НиколаВук:

--- Цитат: Савас  Јануар 10, 2022, 07:20:05 поподне ---Помаже Бог,занима ме да ли ће бити организовано тестирање у Бања Луци?

--- Крај цитата ---

Заинтересовани који не бораве у Београду своје узорке поштом шаљу на адресу библиотеке "Милутин Бојић". Сва упутства у вези слања узорака се добијају након пријаве за акцију.

Неродимац:
Здраво да ли се зна какво је интересовање за ову акцију тестирања, ја знам за неке али да ли и када се очекује списак пријављењих за ову акцију?

НиколаВук:

--- Цитат: Неродимац  Јануар 16, 2022, 04:23:09 поподне ---Здраво да ли се зна какво је интересовање за ову акцију тестирања, ја знам за неке али да ли и када се очекује списак пријављењих за ову акцију?

--- Крај цитата ---

Сутра ћу написати списак прве туре пријављених, чије ћу узорке сутра однети до лабораторије. Пријављивање је могуће до 23:59:59 вечерас, а потом ће слање или достављање узорака бити могуће најкасније до петка, 21. јануара.

Навигација

[0] Индекс порука

[#] Следећа страна

Иди на пуну верзију