ДНК порекло > Српски ДНК пројекат

Стигоше ми налази

<< < (2/5) > >>

Теократија:

--- Цитат: Amicus  Април 28, 2018, 01:14:24 поподне ---Само ископирај STR бројке, или ако ти је лакше направи принтскрин, па негде постави слику. На форуму тренутно нема опције постављања прилога, иако има говора да ће се увести.

--- Крај цитата ---

Па то, пробао сам да поставим ЈПГ али неће ни то. Направићу онда негде да има и да ставим везу овде. Да може да се отвори. Хвала на објашњењу да знам бар о чему се ради.

Amicus:

--- Цитат: Теократија  Април 28, 2018, 03:49:15 поподне ---Па то, пробао сам да поставим ЈПГ али неће ни то. Направићу онда негде да има и да ставим везу овде. Да може да се отвори. Хвала на објашњењу да знам бар о чему се ради.

--- Крај цитата ---

Можеш овде: postimages.org

Теократија:


Ево , то је то. Ово где је нула што има звездицу је због неке мутације вредност нула. Нема ништа ту. Што је као ретко али није нечувено и немогуће. Тако да је то то. Мислим да је то маркер који дели оне ДИН-С и ДИН-Н ако се не варам.

Jelic:

--- Цитат: Теократија  Април 28, 2018, 04:00:42 поподне ---

Ево , то је то.

--- Крај цитата ---

Видим да ни овде нису успели да утврде вредност на маркеру 448?

Није ми јасно о чему се тачно ради?

Теократија:
Каже да је ту нула. Нема никаквих понављања. Тај маркер је без вредности, нема ништа ту. Што је ретко али као није немогуће. Чак се и преноси. Тако пише у белешци

Навигација

[0] Индекс порука

[#] Следећа страна

[*] Претходна страна

Иди на пуну верзију