ДНК порекло > Основе генетичке генеалогије

Питање везано за WGS процес у Данте Лабс

(1/2) > >>

Ивица Јовановић:
Ово је пре свега питање намењено људима који су прошли кроз цео процес. Узорак је ушао у процедуру, знам који су рокови, али мене пре свега занима шта и како када тест буде завршен. Ако сам добро разумео Данте Лабс не достављају сажвакану информацију о томе која сте хаплогрупа (или грана) већ клијентима омогућују скидање фајлова са сајта и како сама прочитао то су нека три фајла од којих нас, које занима Y порекло, интересује само БАМ фајл. Ако сам успео да протумачим, када скинете БАМ фајл њега треба интерпретирати неким софтверским алатима. Који су ти алати? Ако је неко прошао кроз Данте лабс WGS процес ја бих био и више него захвалан да подели искуства пре свега око шта и како када резултати стигну. Хвала унапред. пс. извињавам се ако понављам питање које је негде неко већ поставио, ако је тако само ми линкујте тему (нисам успео да пронађем претрагом).

Милан Петровић:
Ја сам одмах отушао на YFull, послао им податке од налога на Дантеу и они су сами скинули БАМ. После тога сам у року од два дана имао подграну.

Ивица Јовановић:
Hvala brale. Koje podatke, login podatke?

Милан Петровић:

--- Цитат: Ивица Јовановић  Октобар 06, 2022, 07:28:45 поподне ---Hvala brale. Koje podatke, login podatke?

--- Крај цитата ---
Да, име налога и лозинку. Има тамо да се упише напомена.
Добићеш од Дантеа и три нека извештаја који се тичу здравља.

Ивица Јовановић:
Izvini, koja napomena? Jesi li mozda odatle izvlacio i informaciju u mtDNA? Izvini, umem ja da budem dosadan (u mom poslu je to dobra osobina hahah).

Навигација

[0] Индекс порука

[#] Следећа страна

Иди на пуну верзију