Траг - корисне књиге, сајтови > Књиге

Enciklopedija srpske istoriografije

(1/1)

i_am_gira:
Da li neko ima Enciklopediju srpske istoriografije (Ćirković, Mihaljčić) da mi pošalje pdf ili da mi makar slika sve o Trajanu Stojanoviću? Hitno mi treba za jedan rad, a ne mogu je naći nigde (čak ni na Cobissu ne mogu da nađem gde je ima, ne izlazi mi ništa, samo neki prikazi knjige i članci)

Amicus:

--- Цитат: i_am_gira  Октобар 23, 2020, 01:53:16 поподне ---Da li neko ima Enciklopediju srpske istoriografije (Ćirković, Mihaljčić) da mi pošalje pdf ili da mi makar slika sve o Trajanu Stojanoviću? Hitno mi treba za jedan rad, a ne mogu je naći nigde (čak ni na Cobissu ne mogu da nađem gde je ima, ne izlazi mi ništa, samo neki prikazi knjige i članci)

--- Крај цитата ---

Ево је на кобису: https://plus.sr.cobiss.net/opac7/bib/123896583#full

Ове библиотеке имају, а дају да се изнесе:Пореклова библиотека нема. :P

i_am_gira:
Uh, to mi je promaklo zato sto pise da ne autor Avramovic Sima pa sam pomislio da je nesto drugo

Amicus:
Морам признати да би ово заиста било вредно набавити.

Izdavač je `Knowledge`-Beograd,1997. Enciklopediju su priredili Sima Ćirković i Rade Mihaljčić,a na knjizi je sarađivlo preko 350 autora. Delo je podeljeno na 3 nejednake celine: Priručna dela,Ustanove i Istraživači i pisci(sadrži osnovne biografske i bibliografske podatke za 937 autora koji su pisali o prošlosti Srba). Enciklopedija sadrži 762 str. dvostubačnog teksta. Tvrdi povez sa zaštitnim omotom. Format je 29x20cm.

https://www.kupindo.com/Antikvarne-knjige/55482803_Enciklopedija-srpske-istoriografije-Cirkovic-Mihaljcic

Amicus:
Нађох ову књигу посликану. Може да послужи за прву руку.

https://ug1lib.org/book/5745963/3658d8

Навигација

[0] Индекс порука

Иди на пуну верзију