ДНК порекло > Аутосомална ДНК

MyHeritageDNA - Процена етничке припадности

(1/52) > >>

Сремац:
MyHeritagе је још једно у низу предузећа која се баве родословљем. У њихове понуде спада и аутосомално тестирање, а такође и могућност коришћења њиховог рачунача бесплатно, уколико сте тестирани у неком од постојећих предузећа (ФТДНА, 23андме...).
Дакле, сирове податке са сајта предузећа у коме сте се тестирали треба отпремити на њихов сајт:  https://www.myheritage.com/, слично отпремању података на gedmatch или DNA.LAND.
MyHeritage нуди још неке занимљиве алате, али је далеко на слабијем ступњу од познатих, комерцијалних предузећа по мом мишљењу. Тако да не бих препоручио директно тестирање преко њих. Свакако могућност отпремања сирових података са ФТДНА на њихов сајт је бесплатно, па ево мог исхода:Сремац:
Треба имати у виду да је Балканска подкатегорија овог рачунача део Источно-европске, а не Јужно-европске категорије. Изгледа да су су узорна становништва која одређују "Балкан" Јужни Словени и евентуално Мађари, а не Грци или Албанци. То се може закључити из чињенице да Источни и Западни Словени добијају велике постотке Балкана (<50%), док Грци и Албанци добијају мало или готово никако.

Sergio:

Uzi:
Ево и моји резултати.Uzi:
Може и уз музику, интересантно!    :D

Резултати

Навигација

[0] Индекс порука

[#] Следећа страна

Иди на пуну верзију