Скорашње поруке

Странице: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Аутосомална ДНК / Одг: Македонци апдејтиран К13 Еурогенес аверејџ по градови.
« Последња порука Ojler послато Октобар 04, 2022, 09:55:37 поподне »
2
Аутосомална ДНК / Одг: Македонци апдејтиран К13 Еурогенес аверејџ по градови.
« Последња порука Vasil Kostadinov послато Октобар 04, 2022, 09:39:58 поподне »
Апдејтиран? Аверејџ? Брате мили...

Хахаха
3
Српски ДНК пројекат / Одг: Генетичка слика Срба из Босне и Херцеговине
« Последња порука НУки ⚔🦅⚔ послато Октобар 04, 2022, 09:05:49 поподне »
Ево и графика за ову област:

4
Аутосомална ДНК / Одг: Македонци апдејтиран К13 Еурогенес аверејџ по градови.
« Последња порука Ojler послато Октобар 04, 2022, 08:54:59 поподне »
Апдејтиран? Аверејџ? Брате мили...
5
Хвала!
6
Аутосомална ДНК / Одг: Македонци апдејтиран К13 Еурогенес аверејџ по градови.
« Последња порука Vasil Kostadinov послато Октобар 04, 2022, 08:13:34 поподне »
Гедмеч нема Македонски аверејџ , има на еден или два калкулатора ама половина од тие примероци не се чисто етнички Македонци и аверејџот е од 3-4 примерока , едниот е дури 75% чист етнички Хрват само еден дедо има Македонец, така да тие Аверејџ примероци од Давидски и од Гедмеч не се добри, ова е од Вахадуо , но на Вахадуо ги има по региони , овој е апдејтиран од пред 2 недели , направен од околу 200 Македонци , чисти етнички Македонци , не мешани со други соседни народи.
7
Одакле је овај К13, са Гедмеча или Вахадуо?
8
Аутосомална ДНК / Одг: Македонци апдејтиран К13 Еурогенес аверејџ по градови.
« Последња порука Vasil Kostadinov послато Октобар 04, 2022, 06:17:38 поподне »
Target: Macedonian:MKD-Kavadarci_avg
Distance: 88.2533% / 0.88253292 | ADC: 0.5x RC
55.2   Greek_Florina
25.6   Greek_CentralMacedonia
19.2   Albanian_Kosovo

Target: Macedonian:MKD-Veles_avg
Distance: 123.7529% / 1.23752933 | ADC: 0.5x RC
42.4   Albanian_Kosovo
38.4   Albanian_Montenegro
14.8   Bulgarian_Northeastern
4.4   Greek_Thrace

Target: Macedonian:MKD-Prespa_avg
Distance: 101.3778% / 1.01377819 | ADC: 0.5x RC
50.8   Albanian_Montenegro
28.6   Greek_Epirus
20.6   Albanian_Kosovo

Target: Macedonian:MKD-DemirKapija_avg
Distance: 410.9440% / 4.10944033 | ADC: 0.5x RC
43.2   Greek_Lefkada
31.2   Greek_Florina
25.6   Austrian_Burgenland

Target: Macedonian:MKD-Skopje_avg
Distance: 76.3500% / 0.76349960 | ADC: 0.5x RC
45.8   Albanian_Montenegro
32.4   Greek_Florina
21.8   Bulgarian_Northwestern

Target: Macedonian:MKD-Tetovo_avg
Distance: 64.9369% / 0.64936939 | ADC: 0.5x RC
45.6   Greek_Florina
29.2   Albanian_Montenegro
25.2   Montenegro_SouthEast

Target: Macedonian:MKD-Kumanovo_avg
Distance: 120.2518% / 1.20251783 | ADC: 0.5x RC
31.0   Greek_Florina
30.8   Serb_KosovoMetohija
23.2   Greek_Thrace
15.0   Pomak_Greece

Target: Macedonian:MKD-Probishtip_avg
Distance: 130.2570% / 1.30257015 | ADC: 0.5x RC
65.0   Greek_Florina
35.0   Albanian_Montenegro

Target: Macedonian:MKD-Kichevo
Distance: 143.7703% / 1.43770280 | ADC: 0.5x RC
72.2   Albanian_Montenegro
20.8   Greek_Laconia_Karitsa
7.0   Swiss_German_North

Target: Macedonian:MKD-Debar
Distance: 403.0827% / 4.03082732 | ADC: 0.5x RC
80.6   Greek_Lefkada
16.0   Latvian
3.4   Swiss_Italian

Target: Macedonian:MKD-Strumica_avg
Distance: 100.2611% / 1.00261148 | ADC: 0.5x RC
73.2   Albanian_Macedonia
17.6   Croat_Slavonia
9.2   Swiss_Italian

Target: Macedonian:MKD-Delcevo-Berovo_avg
Distance: 200.8449% / 2.00844877 | ADC: 0.5x RC
51.4   Bosniak_Sandzak_East
42.2   Albanian_Kosovo
6.4   Spanish_Galicia

Target: Macedonian:MKD-Bitola_avg
Distance: 101.1896% / 1.01189609 | ADC: 0.5x RC
40.6   Albanian_Montenegro
39.8   Albanian_Macedonia
18.6   Greek_Epirus
1.0   Albanian_Kosovo

Target: Macedonian:MKD-Prilep_avg
Distance: 87.8378% / 0.87837783 | ADC: 0.5x RC
45.2   Albanian_Montenegro
39.8   Aromanian
15.0   Italian_Romagna

Target: Macedonian:MKD-Struga_avg
Distance: 134.3218% / 1.34321787 | ADC: 0.5x RC
78.8   Albanian_North_Albania
12.0   Montenegro_SouthEast
9.2   Greek_Florina

9
Аутосомална ДНК / Македонци апдејтиран К13 Еурогенес аверејџ по градови.
« Последња порука Vasil Kostadinov послато Октобар 04, 2022, 06:17:08 поподне »
Македонски аверејџ по Градови , нема од сите градови неколку места фалат бидејќи има само по 1 примерок.

Macedonian:MKD-Bitola_avg,22.78,18.92,20.04,10.76,23.46,2.49,0.39,0.05,0.51,0.19,0.36,0.02,0.08
Macedonian:MKD-Prilep_avg,23.26,19.35,19.90,10.82,22.24,3.35,0.26,0.09,0.15,0.00,0.35,0.07,0.23
Macedonian:MKD-Struga_avg,20.73,19.85,22.27,9.64,23.08,1.96,0.07,1.13,0.23,0.39,0.65,0.00,0.00
Macedonian:MKD-Kavadarci_avg,20.89,19.81,20.82,11.99,22.96,2.21,0.00,0.57,0.00,0.54,0.20,0.00,0.00
Macedonian:MKD-Veles_avg,23.49,19.76,20.33,12.08,21.17,1.32,0.11,0.13,0.56,0.54,0.30,0.17,0.03
Macedonian:MKD-Prespa_avg,23.13,18.93,19.70,11.54,22.80,1.93,0.41,0.32,0.52,0.23,0.30,0.13,0.08
Macedonian:MKD-DemirKapija(1),25.16,20.4,16.41,8.82,26.46,1.98,0,0,0,0.54,0.21,0,0
Macedonian:MKD-Probishtip_avg,22.53,20.78,19.87,11.12,22.70,1.15,0.00,0.00,0.54,0.74,0.26,0.00,0.00
Macedonian:MKD-Kichevo,24.32,19.78,19.27,11.46,21.06,2.55,0.31,0,0,0,1.25,0,0
Macedonian:MKD-Debar,21.65,20.5,19.72,4.98,27.33,4.42,0,0.46,0.9,0,0,0,0
Macedonian:MKD-Strumica_avg,23.42,20.88,20.66,8.19,22.01,2.60,0.21,0.50,0.27,0.50,0.59,0.06,0.13
Macedonian:MKD-Delcevo-Berovo_avg,23.66,20.59,21.34,11.01,18.35,3.15,0.16,0.34,0.38,0.71,0.31,0.00,0.00
Macedonian:MKD-Skopje_avg,22.71,22.00,19.28,10.22,21.55,2.36,0.28,0.50,0.44,0.13,0.44,0.03,0.07
Macedonian:MKD-Tetovo_avg,22.47,22.21,20.02,10.46,21.35,1.64,0.43,0.36,0.20,0.30,0.38,0.15,0.03
Macedonian:MKD-Kumanovo_avg,21.18,23.62,18.51,10.69,22.08,1.06,0.72,0.47,0.79,0.19,0.43,0.19,0.08
Куманово е најсеверно , и е најразлично од сите, иако ова е аверејџ од само чисти Македонци , нема мешани резултати пр.(Мак-Срб , Мак-Хрв , Мак-Бсн итн ) , сепак мешање на бракови со Срби покажува малку по северна генетика, но сепак далеку од Србски резултати.


Distance to:   Macedonian:MKD-Struga_avg
2.26039820   Albanian_North_Albania
2.61864469   Albanian_Macedonia
2.71354012   Torbesh

Distance to:   Macedonian:MKD-Prilep_avg
2.36317583   Albanian_Montenegro
2.66278050   Albanian_Kosovo
2.71534528   Aromanian

Distance to:   Macedonian:MKD-Bitola_avg
2.17223387   Albanian_Macedonia
2.46803566   Greek_Florina
2.53314034   Albanian_Kosovo

Distance to:   Macedonian:MKD-Delcevo-Berovo_avg
3.15808486   Albanian_Montenegro
4.42704190   Bosniak_Sandzak_East
4.84193143   Albanian_Kosovo

Distance to:   Macedonian:MKD-Strumica_avg
2.81088954   Albanian_Montenegro
3.88338770   Greek_Florina
4.34470943   Albanian_Macedonia

Distance to:   Macedonian:MKD-Debar
6.85204349   Albanian_Macedonia
7.94107046   Albanian_North_Albania
7.94529420   Greek_Florina

Distance to:   Macedonian:MKD-Kichevo
2.10743920   Albanian_Montenegro
3.57467481   Albanian_Kosovo
3.73170202   Aromanian


Distance to:   Macedonian:MKD-Probishtip_avg
1.67302122   Greek_Florina
2.34959571   Albanian_Montenegro
2.67220882   Aromanian

Distance to:   Macedonian:MKD-Kumanovo_avg
2.47921358   Bulgarian_Southcentral
3.16616487   Bulgarian_Northcentral
3.60024999   Greek_Florina

Distance to:   Macedonian:MKD-Tetovo_avg
1.88459545   Albanian_Montenegro
2.62028624   Greek_Florina
3.36365872   Bulgarian_Southcentral

Distance to:   Macedonian:MKD-Skopje_avg
1.82707416   Albanian_Montenegro
2.64975471   Greek_Florina
3.01567571   Aromanian

Distance to:   Macedonian:MKD-DemirKapija_avg
6.75577531   Greek_Florina
6.87025473   Aromanian
7.04205226   Albanian_Macedonia

Distance to:   Macedonian:MKD-Prespa_avg
2.30076074   Albanian_Kosovo
2.62459521   Greek_Florina
2.74605171   Aromanian

Distance to:   Macedonian:MKD-Veles_avg
2.04895095   Albanian_Montenegro
2.75027271   Albanian_Kosovo
3.25355191   Greek_Florina

Distance to:   Macedonian:MKD-Kavadarci_avg
1.73677863   Greek_Florina
2.23376364   Aromanian
2.85968530   Albanian_Macedonia


___________________________________________________________________________________________________________________________
10
Српски ДНК пројекат / Одг: Генетичка слика Срба из Босне и Херцеговине
« Последња порука НУки ⚔🦅⚔ послато Октобар 04, 2022, 06:04:15 поподне »
СЕМБЕРИЈА И МАЈЕВИЦА
Узорак: 60

I2-Y3120    30%
I2-PH908    21.67%
Север   8.33%

R1a    16.67%
R1a-Z280    11.67%
R1a-M458>L1029    3.33%
R1a    1.67%

J2b-Z534    16.67%
J2b-M205>Y22059    8.33%
J2b-M241>L283    8.33%

E-V13    15%
E-V13>Z1057   6.67%
E-Z5017>CTS9320>Z16988    3.33%
E-Z5018   5%

N2-FT182494   8.33%

G2a-L42>Y128480    5%

I1-M253    3.33%
I1-P109>FGC22045    1.67%
I1-M227>BY169301   1.67%

J2a-M67    3.33%
J2a-M67    1.67%
J2a-M92>Y230579    1.67%

Q1-YP1600   1.67%
I2-Y3120


Предвиђене и потврђене подгране код тестираних I2-PH908:
I2-Y32084>A20333>FT25902 (2),  I2-FT14506>Y52621>FT190799 (1), I2-Z16983>Y4789* (1), I2-Y51673 (1).
Присутне подгране Севера:
I2-S17250>A26390 (1), I2-FT76511>FT256359(1).

R1a

Подгране R1a-Z280:
R1a-L1280>Y5647>YP3992 (2), R1a-YP4278>BY30743 (2), R1a-YP4278 (1), R1a-Y2613>YP6098>BY149000 (1), R1a-YP237>YP951 (1).

E-V13

Подгране E-Z5018:
E-L241>PH2180 (1), E-L241>Y142744 (1), E-FGC11450 (1).
Напомена*: Уколико је унутар области било више тестираних носилаца истог презимена из истог места (који припадају истом генетичком роду), рачунати су као један тестирани. Такође, из статистике је изостављен један тестирани J2b-M241 из Батковића, с обзиром на то да су из тог места већ тестирана два припадника генетичког рода коме он припада.
Странице: [1] 2 3 4 5 6 ... 10