View full version: Народи и њихова генетика
1 2 »
 1. Малисори
 2. Turci
 3. Горанци
 4. Лужички Срби
 5. Руси
 6. Санџачки ДНК пројекат
 7. Баски
 8. Хрвати
 9. Албанци и Арбереши
 10. Македонци
 11. Пољаци
 12. Словаци
 13. Бугари
 14. Румуни
 15. Уопштено о Славенима
 16. Цинцари
 17. Асимилација и њене законитости
 18. Роми и сродни народи на Балкану
 19. Јермени (Армени)
 20. Научни радови о генетици савремених популација
 21. Бањаши
 22. Кавказ (генетика)
 23. Шпанци
 24. Шкотски кланови
 25. Нијемци
 26. Генетика и Срби - Од Карпата до Јадрана
 27. Чеси
 28. Американци-расе и днк
 29. Лапонци или Сами
 30. Мађари
 31. Украјинци
 32. Словенци
 33. Друзи и Балкан
 34. Амерички индијанци
 35. БиХ муслимани (генетика)
 36. Аину народ - Јапан
 37. Грци
 38. Јевреји
 39. Амерички Индијанци са Језера Бјкал
 40. Русини
 41. Талијани
 42. БЕНЕЛУКС
 43. Моравски Власи
 44. Арапи
 45. Французи
 46. Кашуби
 47. Јапанци
 48. Швајцарци
 49. Kurdi
 50. Јагнобци Согдијанци- древни Аријевци?