Науке и научне дисциплине > Српски средњи век

Серија „Немањићи - сјај и сенке”

<< < (2/52) > >>

Nebo:

--- Цитат: Број 1  Јануар 01, 2018, 12:50:31 поподне ---Избор Нелевића би имао смисла да је ово била серија о првом Србину на свету тј. прачовеку.

--- Крај цитата ---

 ;D

Јест, требало је мало да му уљуде ону браду.


--- Цитат: Број 1  Јануар 01, 2018, 12:50:31 поподне ---После ове серије сви треба да потрчимо у прву апотеку по Пробиотик форте

--- Крај цитата ---

Треба га увек имати у близини даљинског управљача  ;)

Бакс:

--- Цитат: симо  Јануар 01, 2018, 11:41:56 пре подне ---Оно што сам примјетио и код статиста

--- Крај цитата ---

--- Цитат: Број 1  Јануар 01, 2018, 12:50:31 поподне ---Статисти су очајни и извештачени (очигледно је да су сендвичи били танки)

--- Крај цитата ---

Стара РТС-ова бољка. Статисти стоје круто и без икаквог померања као да испред њих стоји 500 немачких војника са шмајсерима. Очигледно се ти послови дају пријатељима и рођацима, а не људима који заиста то знају да раде.
Тако ће увек бити у свим РТС-овим серијама. Било и биће.

симо:

--- Цитат: Nebo  Јануар 01, 2018, 10:17:30 пре подне ---
Речник је требало прилагодити условима Србије 12. века, а не да се чују изрази попут: „имаш петљу“, „ухапшен си“, „бре“. Не иде, никако.


--- Крај цитата ---

Ово сам тек малоприје примјетио. Стварно ми није јасно, због чега је употребљено "хапшење"  :o

Дробњак:
Немојте да сте такви. Шта фали серији, баш је јадна  :) :D
Шалу на страну, мој закључак је да имају неки проблем са сценаријом. Текст који говоре звучи као да је писан за неку школску представу.

симо:

--- Цитат: Бакс  Јануар 01, 2018, 01:14:26 поподне ---Стара РТС-ова бољка. Статисти стоје круто и без икаквог померања као да испред њих стоји 500 немачких војника са шмајсерима. Очигледно се ти послови дају пријатељима и рођацима, а не људима који заиста то знају да раде.
Тако ће увек бити у свим РТС-овим серијама. Било и биће.

--- Крај цитата ---

Нека од тих веома лоших понашања статиста сам примјетио још на трејлерима (рецимо оно скакутање око ватре са подигнутим рукама, смијешно), али сам се све некако надао да је то погрешан утисак због краткоће снимка. На жалост, нисам био у праву.

А ово за давање посла пријатељима и рођацима, слажем се, то је много дубљи проблем, социолошки. Жалосно је што се пројавио и у овој серији.

Навигација

[0] Индекс порука

[#] Следећа страна

[*] Претходна страна

Иди на пуну верзију