Науке и научне дисциплине > Српски средњи век

Серија „Немањићи - сјај и сенке”

<< < (3/52) > >>

Nebo:
Добро. Да сачекамо наредне епизоде.
Ова прва је била шок, у сваком смислу.
Очекујем више од глумачког састава Ћетковић-Мићаловић + Мићановић.

gillle:
Не бих да будем преоштар али бих грешке које се понављају (не само у овој, већ и у другим областима, рецимо и у музици) назвао "превелик залогај".

Нпр. из жеље да се остави утисак сјајног професора инструмента, многе колеге својим ђацима дају презахтевне и преобимне програме које ученици из сијасет разлога не могу да савлада (године свирања, таленат, техничка способност, или им такве композиције једноставно "не леже"), а крајњи утисак буде  лош.

Тешко да ишта у наредним епизодама може да се промени, али бих ипак сачекао крај серије за коначну оцену.

Тимар:
Нисам синоћ Немањиће гледао, али сам данас поново прочитао неке коментаре написане у припреми и за вријеме снимања. Врло су занимљиви  https://www.poreklo.rs/forum/index.php?topic=1954.msg44824#msg44824  :) ;)

ДушанВучко:

--- Цитат: Дробњак  Јануар 01, 2018, 01:20:52 поподне ---Немојте да сте такви. Шта фали серији, баш је јадна  :) :D
Шалу на страну, мој закључак је да имају неки проблем са сценаријом. Текст који говоре звучи као да је писан за неку школску представу.

--- Крај цитата ---
Да, пренаивно, као школска представа за дан школе ОШ "Стефан Немања" ...Мали Вукан приказан као Мргуд из Штрумфова, Стефан и Вукан гледају крваву битку иза грма, као да то није деци никакав проблем,( нека фудбалска утакмица) и после вичу "Победа, победа!", после их изгрди Стефан и каже : " марш у Звечан" ...(то је вероватно јако близу попришту битке, чим су мала деца "скокнула" да је виде)

ДушанВучко:
Могло је и горе , морало је боље, такав ми је утисак...циљ је био у старту да буде "питко" ("плитко") , за просечног гледаоца..."Гађа" се циљна група серије "Мој рођак са села" , али добро...

Навигација

[0] Индекс порука

[#] Следећа страна

[*] Претходна страна

Иди на пуну верзију