Општа дискусија > Генерална дискусија о форуму

ДО СВИДАНИЯ

(1/5) > >>

симо:
Обавјештавам учеснике, чланове и читаоце форума да са данашњим даном престаје моје учешће на форуму Порекло. О разлозима не бих овом приликом.

Оно што бих желио рећи јесте да ми је драго што сам био дио ове заједнице преко шест година. Малоприје сам видио на свом првом налогу да сам члан форума постао на Божић 2013. године. Није то тако ни кратак период. Био сам уредник, члан, читалац, и настојао сам да колико је у мојој моћи расправе на форуму учиним интересантнијим и искренијим. Било је наравно и неспоразума, што је и нормално, али се ипак надам да никог нисам лично увриједио, а ако јесам овом приликом тражим опроштај. Знам да сам док сам био уредник био и груб и непријатан према неким члановима, али та грубост није била на личној основи, већ је проистицала из моје амбициозне жеље да форум изгледа онако како сам замислио. Како год, упознао сам доста интересантних људи, доста тога сам научио од других и мислим да овакво мјесто гдје би се размјењивале информације о поријеклу породица и историји народа треба да постоји.

С обзиром да је моје бављење генетичком генеалогијом све ове године било искључиво везано за Порекло (односно за мене је генетичка генеалогије била једнако Порекло), са одласком из Порекла ће се вјероватно добрим дијелом угасити и моја заинтересованост за генетичку генеалогију. Остало је још неких неразријешених питања у вези одређених родова и хаплогрупа, али вјерујем да ће се и то у међувремену сазнати.

Поздрављам и захваљујем се свима који су читали оно што сам писао, са којима сам се дописивао и са којима сам заједно тражио одговоре.

симо а.к.а. Синиша Јерковић

Sergius:
Веома ми је жао, иако ћемо ми увијек моћи поразговарати уз пиво, али твој допринос Српском ДНК пројекту и овом форуму је немјерљив.

Преко твојих текстова сам се и заинтересовао за Српски ДНК пројекат, а тек касније сам открио да смо рођаци.

Био си творац нових теза, испоручилац нових сазнања, креатор нових визија, и без тебе ће оај форум бити на губитку. Истовремено обједињавајући више научних дисциплина, показивао си шта може генетичка генеалогија, а може много. То данас знамо, великим дијелом захваљујући теби.

Волио бих да се предомислиш, али бојим се да си пре-принципијелан кад нешто одлучиш.

Златан:
Захваљујући нашим приватним препискама сам пуно сазнао о свом хаплотипу и роду.
Хвала ти што си несебично делио сазнања!

Be like Bill:
Siniša, puno poštovanje na svemu

Hvala na pomoći kad sam se tek priključio projektu, jer bez tog prvog kontakta ne bih uopšte imao ideju gde da tražim podatke o svom poreklu.

Svako dobro tebi i tvojima

MarkoBR:
Синиша, жао ми је што ово читам.
Некако од првог дана од када сам на форуму теби сам досађивао око мог поријекла и око моје групе и наравно сваки пут добио опширни и веома јасан одговор.
Помогао си ми доста у истраживању и у проналаженју правих одговора.
Много хвала на свему!

Навигација

[0] Индекс порука

[#] Следећа страна

Иди на пуну верзију