Порекло становништва > Црна Гора

Братство МАРКОВИЋ (Св. Аранђел) из подручја Берана и Лијеве Ријеке

<< < (2/3) > >>

vidoje 013:
Марковићу прећера га. Знао сам за Лијеву Ријеку. А сад чујем да има ,, Љијева Река,,.  Сјети се једног јеловника  неког угоститеља који говори екавски, па написао ,, мешано мјесо,,.

mb_predrag:
Добар дан “Шоне 82!

у поступку сам рађења ДНК великог теста, а по препоруци Поркла, преко “НЕБУЛА” компаније. Дали су добар попуст и изгледало је као одлична опција. Нажалост, то траје изненађујуће дуго, више од месец дана да добијем сет за узорковање, а онда још 14 недеља да објаве и доставе резултате (Нов. ‘22). Да не би толико чекао, кренуо сам у истраживање преко групе надајући се да ме можда послужи срећа и сазнам нешто ново.

Хвала још једном на поруци и савету.

Драган Обреновић:

--- Цитат: mb_predrag  Септембар 18, 2022, 09:20:19 пре подне ---Добар дан “Шоне 82!

у поступку сам рађења ДНК великог теста, а по препоруци Поркла, преко “НЕБУЛА” компаније. Дали су добар попуст и изгледало је као одлична опција. Нажалост, то траје изненађујуће дуго, више од месец дана да добијем сет за узорковање, а онда још 14 недеља да објаве и доставе резултате (Нов. ‘22). Да не би толико чекао, кренуо сам у истраживање преко групе надајући се да ме можда послужи срећа и сазнам нешто ново.

Хвала још једном на поруци и савету.

--- Крај цитата ---

Приликом поручивања, требало би да сте добили линк за праћење статуса пошиљке. Ако прибор није стигао за месец дана, постоји солидна шанса да је изгубљен негде у поштанским беспућима или чак да се вратио назад. Мени се оправо то десило једном, пишите им и послаће вам нови прибор.

Полић:

--- Цитат: Драган Обреновић  Септембар 18, 2022, 09:56:56 пре подне ---Приликом поручивања, требало би да сте добили линк за праћење статуса пошиљке. Ако прибор није стигао за месец дана, постоји солидна шанса да је изгубљен негде у поштанским беспућима или чак да се вратио назад. Мени се оправо то десило једном, пишите им и послаће вам нови прибор.

--- Крај цитата ---

Мирко Савић има велики проблем са NEBULA, само нисам овде на форуму писао о томе. Чак 2 пута су поново слали прибор за узорковање, и он није стизао на адресу коју је Мирко дао у Мађарској. Мислили смо да ће прибор стићи много лакше тамо него у Србију. Међутим ништа од тога. Онда сам ја дао моју немачку адресу и прибор је стигао за 10 дана. Углавном тренутно видим да је код Dante Labs попуст и WGS кошта 199 евра, па је можда то боља варијанта него NEBULA.

Драган Обреновић:

--- Цитат: Полић  Септембар 18, 2022, 11:02:38 пре подне ---Мирко Савић има велики проблем са NEBULA, само нисам овде на форуму писао о томе. Чак 2 пута су поново слали прибор за узорковање, и он није стизао на адресу коју је Мирко дао у Мађарској. Мислили смо да ће прибор стићи много лакше тамо него у Србију. Међутим ништа од тога. Онда сам ја дао моју немачку адресу и прибор је стигао за 10 дана. Углавном тренутно видим да је код Dante Labs попуст и WGS кошта 199 евра, па је можда то боља варијанта него NEBULA.

--- Крај цитата ---

Тренутно је без икакве сумње Dante Labs WGS најповољији, али овде причамо о већ порученом и плаћеном WGS тесту код Nebule за који није стигао прибор за узимање узорка.

Навигација

[0] Индекс порука

[#] Следећа страна

[*] Претходна страна

Иди на пуну верзију