Аутор Тема: Велики речник мање познатих речи и израза  (Прочитано 1470 пута)

Pradeda

  • Гост
Велики речник мање познатих речи и израза
« послато: Март 07, 2016, 12:38:05 поподне »
На интернету нема пуно сајтова који се баве темом мање познатих речи и израза. Случајно сам наишао на сјајан сајт који бих са задовољством препоручио: http://velikirecnik.com/

Ради се о перфектно уређеном сајту, који обрађује мање познате речи и изразе. Можете наћи буквално све врсте израза, било да су стручни или неке старе заборављене речи.

Доста ми је помогао с обзиром да сам од скоро почео да радим у једној велепродаји као фактуриста. Завршио сам ,,Техничку", тако да немам пуно додира са економијом и економским изразима. У канцеларији су почели да ме бомбардују са неким речима попут: маржа, аквизација, координатор ... Иначе, радим у ужасном колективу, ако пристојно питаш нешто, сви те шиканирају као да си неког пљунуо.

Углавном налетео сам нa поменути сајт, пронашао све што ми треба, толико сам се одушевио, морао сам да поделим са вама. Ко зна можда неком буде од користи.

Сваки израз је лепо објашњен, на конкретном примеру. Можете користити претрагу као и на сваком сајту, али пошто у великом број случајева не умем ни да изговорим неке компликоване изразе :) ја одем на падајући мени, одаберем слово, па онда тражим.