Траг - корисне књиге, сајтови > Сајтови

YHRD

<< < (2/4) > >>

Небојша:

--- Цитат: Be like Bill  Децембар 08, 2021, 10:00:44 поподне ---Nešto bolja vest je da su Damir Marjanović i Dragan Primorac priložili novu grupu haplotipova iz Pule, Splita, Hvara, Osijeka i Varaždina (al' su tu padale dnevnice ;D) tako da bi bilo dobro ponovo provući stare haplotipove kroz YHRD pretraživač ne bi li se pojavilo što novo.
--- Крај цитата ---

Знаш ли можда које је тачно истраживање у питању, или је реч о спајању резузлтата из неколико претходних студија?

Селаковић:

--- Цитат: Be like Bill  Децембар 08, 2021, 10:00:44 поподне ---Izašla je nova dopuna na YHRD-u, prilično zanimljiva što se tiče naših krajeva. Pojavili su se srpski haplotipovi sa Kosova u čijem sakupljanju su pomogli i ljudi sa Porekla.

https://yhrd.org/pages/resources/release_history

--- Крај цитата ---

Како на линку који сте окачили пише, хаплотипове су приложили:

"Miljana Kecmanović, Milica Mihajlović, Vanja Tanasić, Verica Radojičić, Feđa Puač, Milica Keckarević Marković, Dušan Keckarević". 

Atlantische:
Срамотна подршка афирмацији терористичке-нарко државе од стране београдских научника.

Be like Bill:

--- Цитат: Небојша  Децембар 08, 2021, 10:19:10 поподне ---Знаш ли можда које је тачно истраживање у питању, или је реч о спајању резузлтата из неколико претходних студија?

--- Крај цитата ---

Ne znam. Pretpostavljam da je nešto novo. Marjanović i Primorac su pomenuti kao prilagači bez navođenja rada.

Be like Bill:

--- Цитат: Селаковић  Децембар 08, 2021, 10:22:56 поподне ---Како на линку који сте окачили пише, хаплотипове су приложили:

"Miljana Kecmanović, Milica Mihajlović, Vanja Tanasić, Verica Radojičić, Feđa Puač, Milica Keckarević Marković, Dušan Keckarević".

--- Крај цитата ---

Tako piše, ali kao zemlja na koju se vode rezultati ispitivanja piše Kosovo. Hvala Bogu, bar su istakli da se radi o Srbima umesto da su ih sve strpali u kategoriju "Kosovari".

https://drive.google.com/file/d/1hH__Wla5ktKHL4Lz23ofHgkepr1pi7YG/view?usp=sharing

Навигација

[0] Индекс порука

[#] Следећа страна

[*] Претходна страна

Иди на пуну верзију