Ако добро бројим, пошто је баш ситно, имаш овде 4 групе и правиш стабло у класичном смеру, да је најстарији предак 'у наслову' па онда потомци иду доле.
Моје цртање је обрнуто - пошто сам разумео да је породично стабло ипак стабло, корен је најстарији, а гране се развијају на горе 
Пошто сам ја ипак неки ИТјевац по струци дошао сам на идеју да свој мобилни добро искористим. На моје велико задовољство могу да кажем да моја сасвим једноставна хтмл презентација породице (свако поседује своју страницу, са линковима ка прецима и потомцима) коју сам 'сипао' у телефон сасвим добро функционише
БМП слике из пеинта сасвим лепо раде и могу да се зумирају.
Нема потребе за лаптопом.
Нема потребе за нетом, ромингом и другим стварчицама.
Само телефон 
Могу да претпоставим да скромних 95 или више процената људи који посећују Порекло имају 'андроид телевизор' илити андроид моб 
Да, код мене је тако стабло постављено, тачније то се правилно зове "родослов(ље) потомака", како сам га ја нашао код Бартола Змајића, у његовој књизи о хералдици, сфрагистици, и генеалогији (ту књигу бисмо требали дигитализовати, а има је готово свака наша боља библиотека).

Осим тог родослова, имам и родослов предака, или како га је Змајић назвао, родословље пређа.

То сам направио у ворду, и тренутно изгледа овако:

Тај програм што си осмислио, звучи врло занимљиво, а колико видим и веома ти је користан.

Ја имам неку идеју, кад довршим одређене ствари око родослова моје мушке линије, да нађем неког илустратора, па да направимо илустровани родослов. То не би требало бити тешко, јер је код мене тај родослов прилично проређен, а мислим да би било врло занимљиво, пре свега млађим генерацијама.