Da li ima nekog ko je radio test u poslednjih godinu-dve i da su mu lose obradili uzorak, pa je morao opet da radi?
Ja sam se prvi put testirao jos prosle godine u februaru, a na rezultate sam cekao do oktobra, samo da bih saznao da su neupotrebljivi (Yfull mi dao granu starosti od 5000 godina). Onda sam im pisao mnogo puta, i konacno su mi pre oko 2 meseca poslali novi pribor, ali ovog puta za krv - Tasso kit. Uzeo sam sebi uzorak, uspeo i da posaljem, ali ne znam koliko cu sad da cekam. Opet sam im poslao mejl i naglasio da su mi i pre rekli da ce moj uzorak imati prioritet, jer se ponovo testiram, a oni su u odgovoru rekli da ce kao preduzeti mere da se to sto pre ostvari. Ono sto me najvise zanima je to da li ce uzorak biti u redu ovako kako je poslat. U pismenom, kao i u video uputstvu, ne kaze se nista o susenju uzorka, vec se samo odlepi neka mala folija sa onog plasticnog aparata, gde su 4 kruga (navodno zbog provetravanja) i odmah se ubacuje u kesu za slanje. Tako sam i ja uradio.
Da li ima neko iskustva sa ovim priborom? Takodje, da li datum trajanja na priboru znaci da moraju dotad da zavrse sekvenciranje uzorka?