Аутор Тема: Dante Labs  (Прочитано 184998 пута)

Ван мреже Милош

• Уредник СДНКП
  • Бели орао
  • Поруке: 5578
  • Y134591 Тарски Никшићи
Одг: Dante Labs
« Одговор #960 послато: Фебруар 25, 2025, 04:43:10 поподне »
Нико не одговара на мејлове...

Ван мреже Blazhinho

• Помоћник
  • Поруке: 112
« Одговор #961 послато: Март 18, 2025, 10:35:30 поподне »
Ja dobih odgovor posle skoro 9 meseci i mnogih poslatih mejlova. U poslednjih mesec-dva sam slao na sva 3 mejla koja sam nasao, a odgovor sam dobio sa [email protected], a stavili su i [email protected] u cc. U odgovoru su se izvinili zbog svega i rekli kako ce, navodno, odmah da vide sa laboratorijom, da se uzorci sto pre obrade. U prevodu, nista posebno, ocekivan odgovor. Dve godine je proslo kako su primili prvi uzorak, koji su upropastili, a od prijema mog drugog uzorka i rodjakovog prvog je proslo 10 meseci.

Ima li novosti kod ostalih?

Ван мреже Драган Обреновић

• Члан Управног одбора
  • Истраживач
  • *
  • Поруке: 1119
  • R1b-U152>FTA27217
« Одговор #962 послато: данас у 11:16:06 пре подне »
Ja dobih odgovor posle skoro 9 meseci i mnogih poslatih mejlova. U poslednjih mesec-dva sam slao na sva 3 mejla koja sam nasao, a odgovor sam dobio sa [email protected], a stavili su i [email protected] u cc. U odgovoru su se izvinili zbog svega i rekli kako ce, navodno, odmah da vide sa laboratorijom, da se uzorci sto pre obrade. U prevodu, nista posebno, ocekivan odgovor. Dve godine je proslo kako su primili prvi uzorak, koji su upropastili, a od prijema mog drugog uzorka i rodjakovog prvog je proslo 10 meseci.

Ima li novosti kod ostalih?

Многи су/смо им писали у претходне две године, често се и удостоје да одговоре и пошаљу неки љубазан одговор, али то и даље не значи да ће ишта суштински урадити :)