Ако сам добро водио евиденцију, број тестираних треба да износи 94 (не гледати редне бројеве)
напомена: за двојицу I2-PH908 нисам сигуран да ли су СДД или "Нови тестирани", па сам их оставио по страни.
1. Ганић, Вукосавци, Аранђеловац, Свети Јован, J2a-M410>Z7700
Поздрав, извињавам се што овако упадам у тему која није месец дана активна, али тек сам сада успео да се укачим на форум.
По објављивању резултата, када су пристизали, пратио сам и негде на страници 26 (више не знам које теме) нашао за своје презиме Ганић да су стигли резултати.
Име ми је Данило, порекло водимо из села Вукосавци код Аранђеловца, само што се овај резултат хаплогрупе не поклапа са оним што сам добио од госн. Кртинића на маил. Тамо пише J2a1 M319.
Такође, све ми је овде хаотично на овом форуму. Набацано, исписано толико одговора да не знам како да се снађем у даљој потрази.
Жеља ми је да проверим своје порекло, породично предање (које има неких нелогичности само по себи) али и да проверим веродостојност списа које је о мојој породици написао Милета Урошевић који је из истог села. Он се из хобија бави пореклом, не знам да ли је на овом сајту присутан, али имам фотографије онога што је писао о нама Ганићима.
Породично стабло које је саставио, истинито је, и поклапа се са сећањем старијих у породици. Свакако, не верујем да смо генетски повезани са Ганићима који су од Милића а којих данас има око границе са Црном гором (чуо сам да постоји и Ганића кула тамо).
Молим за помоћ, сналажење овде ми је веома клизав терен.