Дом српских родословаца, Задужбина "Порекло" > Прилози (за Задужбину "Порекло")

Прилози у октобру 2023.

(1/2) > >>

Јовица Кртинић:
Гери Бараћ / Gary Barach (Канада) - 42,80 евра

Ново стање расположивих средстава (после куповине два локала и досад исплаћених трошкова за адаптацију и набавку материјала и уређаја): 872,60 евра

Напомена: Герију је ово тридесет и девета уплата прилога. Досад је укупно приложио 1.576,90 евра и Добротвор је Задужбине "Порекло". Хвала, Гери! Thanks, Gary!

Напомена 2: Током септембра је уплаћено укупно 17.200 динара и 91,20 евра. Хвала свима, а нарочито оним најупорнијима, који сваког месеца прилажу колико су у могућности.

Напомена 3: Освежена је листа свих приложника: https://forum.poreklo.rs/index.php?topic=5753.0

Од октобра Задужбина "Порекло" коначно отвара своја врата у Пожешкој 118а, што је уједно и ново седиште Друштва српских родословаца "Порекло".

Остаје и даље отворен позив свима за подршку за оставарење коначног циља, а то је подизање великог родословног дома у којем ће бити прва српска родословна библиотека и читаоница, наш истраживачки центар и место за све наше подухвате.

Могуће су уплате са шалтера поште и банака, електронским путем и преко ПејПала. Ближе инструкције су на страници Задужбине "Порекло": https://zaduzbina.poreklo.rs/donacije.html

Сигуран сам да ћемо остварити и овај највећи циљ, као што смо, сопственим снагама, саборношћу и упорношћу свих добрих људи, несебичних приложника, успели да обезбедимо и овај наш први кров над главом на Бановом брду.

Идемо даље!

Јовица Кртинић:
Братислав Ђуровић (Београд) - 1.000 динара

Ново стање расположивих средстава (после куповине локала и досад исплаћених трошкова за адаптацију и набавку материјала и уређаја): 881,10 евра

Напомена: Братиславу је ово тридесет и друга уплата прилога. Досад је укупно приложио 49.000 динара и међу највећим и најупорнијим је Приложницима Задужбине "Порекло". Хвала, Братиславе!

Јовица Кртинић:
Живко Лукић (Београд) - 1.200 динара
Милица Поповић (Београд) - 3.000 динара
Живојин Јовановић (Неготин) - 5.000 динара
Бојан Савић (Станово) - 1.250 динара

Ново стање расположивих средстава (после куповине локала и досад исплаћених трошкова за адаптацију и набавку материјала и уређаја): 892,90 евра

Напомена: Живку је ово четрдесет и пета уплата прилога. Досад је укупно приложио 58.900 динара и са најновијом уплатом стекао је звање Утемељача Задужбине (стиче се за укупне уплате прилога од 500 до 1.000 евра). Хвала, Живко! Милици је ово четрдесет и девета уплата прилога. Досад је укупно приложила 171.000 динара и 50 евра и међу Добротворима је Задужбине "Порекло". Хвала, Милице! Живојину и Бојану су ово прве уплате прилога којима су се сврстали међу Приложнике Задужбине "Порекло". Хвала, Живојине! Хвала, Бојане!

Јовица Кртинић:
Драган Обреновић (Београд) - 30.000 динара

Ново стање расположивих средстава (после куповине локала и досад исплаћених трошкова за адаптацију и набавку материјала и уређаја): 1.174,90 евра

Напомена: Драгану је ово тринаеста уплата прилога. Досад је укупно приложио 80.000 динара и 300 евра и међу Утемељачима је Задужбине "Порекло" (недостаје му још 20 евра до стицања звања Добротвора Задужбине "Порекло", које се добија за укупно уплаћене прилоге од 1.000 до 2.500 евра). Хвала, Драгане!

Јовица Кртинић:
Горан Грбић (Барич) - 54.167,90 динара (у опреми)

Ново стање расположивих средстава (после куповине локала и досад исплаћених трошкова за адаптацију и набавку материјала и уређаја): 1.174,90 евра

Напомена: Члан Друштва српских родословаца "Порекло" Горан Грбић приложио је (сачинио и уградио) венецијанере и тракасте завесе за Дом српских родословаца, Задужбину "Порекло". Досад је у новцу приложио 19.000 динара и с данашњим доброчинством стекао је звање Утемељача Задужбине "Порекло" (стиче се за укупне прилоге између 500 и 1.000 евра). Хвала, Горане!

Навигација

[0] Индекс порука

[#] Следећа страна

Иди на пуну верзију