ДНК порекло > Аутосомална ДНК

QuickTrait

<< < (4/4)

Небојша:

--- Цитат: НикПав  Мај 12, 2024, 03:36:04 поподне ---Фенотип и боја очију промашена, остало има смисла
--- Крај цитата ---

Али која ти три типа понуди испод, и која су три по процентима највероватнија (ово што је кочовић качио). Мора да ти убоде један, или да си бар микс. ;)

--- Цитат: Ивица Јовановић  Мај 12, 2024, 07:27:36 поподне ---Kada sam već pomenuo karpatida, kao prelaznu formu izmedju neo-danubian i gorida sa jedne i dinarca sa druge strane, dostupni izvori kazu da je na Karpatima na većim visinama prisutan ne on već dinarac.
--- Крај цитата ---

Не би ту требало да буде утицаја Neo-Danubian. Карпатид је напросто динарац-алпид, или динарац-горид (источни алпид). Чест код Румуна, истина. Микс динарца и neo-danubian типа би дао неку светлију верзију динарца вероватно.

НикПав:

--- Цитат: Небојша  Мај 12, 2024, 08:12:09 поподне ---Али која ти три типа понуди испод, и која су три по процентима највероватнија (ово што је кочовић качио). Мора да ти убоде један, или да си бар микс. ;)

--- Крај цитата ---

То да, као другог по реду ми је дао норика, што би требало да је мој тип.

Ивица Јовановић:
Fenotip: Noric. To je promašaj jer ja sam Neo-Danubian.

Sto se populacije tice daje mi:
Serbia    53.37%
Romania    43.89%
Bulgaria    2.74%

Boju očiju i kose mi je omašio skroz. Ja imam tamnu kosu, riđu bradu i plave oči (čuvajte sestre) a app mi daje Hazel Eyes i plavu kosu. Držaću se ja ipak Vahaduo dok ne nađu nešto bolje.

Навигација

[0] Индекс порука

[*] Претходна страна

Иди на пуну верзију