Општа дискусија > Генерална дискусија о форуму

Обраћање уредницима форума

<< < (2/78) > >>

Kor:
админееее... оће ли то? )))

dizajn123:
Поздрав свима, ја сам наместио величину слова, али морао сам да рефрешујем и по неколико пута да бих видео промену. Пробајте и ви молим вас, па јавите како вам изгледа сада. Жао ми је што гњавим са овим, заиста сам био одсутан  :-\

Волео бих да свима буде што лакше читање и писање, ипак је цео овај форум и направљен за нас и због нас...
У здравље!

Kor:

--- Цитат: dizajn123  Јануар 22, 2013, 09:48:51 поподне ---Поздрав свима, ја сам наместио величину слова, али морао сам да рефрешујем и по неколико пута да бих видео промену. Пробајте и ви молим вас, па јавите како вам изгледа сада. Жао ми је што гњавим са овим, заиста сам био одсутан  :-\

Волео бих да свима буде што лакше читање и писање, ипак је цео овај форум и направљен за нас и због нас...
У здравље!

--- Крај цитата ---

Ово је сада знатно боље. Можда би још могао да мало посветлиш нијансу позадине цитата и да за 1 поинт повећаш фонт основног текста.

dizajn123:
Чим се вратим са посла, сређујем и штелујем. Тема ми се јако свиђа, па је не бих мењао још неко време, што због изгледа, што због понашања на различитим екранима, резолуцијама. Да је све фиксно и закуцано са димензијма, било би доста другачије од екрана до екрана, ова му дође полу флуидна :)

Đorđo:
Хтео сам малопре преправити неку поруку али онда видех да нема нигде те опције, такође нема ни дугмета које је служило за брисање поруке, о чему се ради, јесу ли укинуте те опције?

Навигација

[0] Индекс порука

[#] Следећа страна

[*] Претходна страна

Иди на пуну верзију