ДНК порекло > Основе генетичке генеалогије

Да ли Y-хаплогрупа утиче на физички изглед?

<< < (2/22) > >>

Небојша:

--- Цитат: Grg  Август 29, 2020, 09:00:09 поподне ---Види ево живим у Немачкој . Укупна генетика да . Погледај само Швеђане , Норвежане и Источне Немце (I1,I2,R1a) , а онда са друге стране западни Немци и Холанђани (R1b , али има и солидно ev-13 i j2 ) , грађа је нешто друго , али црте у лицу свакако . Западни Немци и Холанђани имају доста змијоликије и дивљије фаце од осталих Германа , на пример Скандинавци и Источни Немци су много блажег изгледа . Данци су ту неки гранични прелаз . Типа као да поредиш изглед Босанаца и Санџаклија .

--- Крај цитата ---

Припадници R1b, E-V13 и J2 ово евентуално могу схватити као увреду.  ;D

Grg:

--- Цитат: Небојша  Август 29, 2020, 09:07:14 поподне ---Припадници R1b, E-V13 и J2 ово евентуално могу схватити као увреду.  ;D

--- Крај цитата ---
Буразеру , ја сам R1bu106 из Љуботиња . Црн сам , али нико не изваљује да сам странац , кад сам био једном у Јужној Африци , мислили су да сам Африканер , а у фамилији ми има пуно овог r1bu106 .  Гледај многи Скандинавци и источни Немци ми заличе на људе преко Дрине или западну Црну Гору , док многи Западни Немци и Холанђани могу да приђу ладно као Санџаклије и Брђани , ово ти говорим , јер живим у Немачкој и познајем доста људи .

Небојша:

--- Цитат: Grg  Август 29, 2020, 09:11:55 поподне ---Буразеру , ја сам R1bu106 из Љуботиња . Црн сам , али нико не изваљује да сам странац , кад сам био једном у Јужној Африци , мислили су да сам Африканер , а у фамилији ми има пуно овог r1bu106 .  Гледај многи Скандинавци и источни Немци ми заличе на људе преко Дрине или западну Црну Гору , док многи Западни Немци и Холанђани могу да приђу ладно као Санџаклије и Брђани , ово ти говорим , јер живим у Немачкој и познајем доста људи .

--- Крај цитата ---

Па бураз та U106 ти је вероватно германског порекла. :) Поента целе приче је да то нема никакве везе. Посебно појединачно гледано.

Grg:

--- Цитат: Небојша  Август 29, 2020, 09:14:19 поподне ---Па бураз та U106 ти је вероватно германског порекла. :) Поента целе приче је да то нема никакве везе. Посебно појединачно гледано.

--- Крај цитата ---
Види ја те разумем , али ја живим овде и приметио сам неке сличности и разлике , просто не мора то ништа да значи . Погледај на пример Халанда и Де Лиxта , е то је мени најбољи показатељ разлика у цртама лица . Мени Халанда има ултра босанску фацу , а доста санџаклија знам са Де Лиxт фацом . Опет кажем , можда грешим , али ово говорим из личног искуства .

Ojler:

--- Цитат: Grg  Август 29, 2020, 09:17:43 поподне ---Види ја те разумем , али ја живим овде и приметио сам неке сличности и разлике , просто не мора то ништа да значи . Погледај на пример Халанда и Де Лиxта , е то је мени најбољи показатељ разлика у цртама лица . Мени Халанда има ултра босанску фацу , а доста санџаклија знам са Де Лиxт фацом . Опет кажем , можда грешим , али ово говорим из личног искуства .

--- Крај цитата ---

Наравно да постоје разлике, само оне немају никакве везе са Y-DNA хаплогрупама.

Навигација

[0] Индекс порука

[#] Следећа страна

[*] Претходна страна

Иди на пуну верзију