Општа дискусија > Генерална дискусија о форуму

Како да се учланим у Друштво?

(1/3) > >>

Херцеговац (Вујовић):
Може ли неко да ми помогне. Желио бих да постанем члан форума. Не могу да нађем (или да се снађем) потребне информације. Интересује ме број рачуна на који треба да уплатим чланарину (уплата из Холандије) и колика је годишња чланарина у еурима? Унапријед захваљујем.

Ojler:

--- Цитат: Hercegovac  Октобар 19, 2017, 01:54:27 поподне ---Може ли неко да ми помогне. Желио бих да постанем члан форума. Не могу да нађем (или да се снађем) потребне информације. Интересује ме број рачуна на који треба да уплатим чланарину (уплата из Холандије) и колика је годишња чланарина у еурима? Унапријед захваљујем.

--- Крај цитата ---

Ти би вероватно желео да се учланиш у Друштво српских родословаца "Порекло", пошто члан форума већ јеси чим можеш да шаљеш поруке.
Овде је упутство за учлањење у Друштво: http://www.poreklo.rs/registracija/

симо:

--- Цитат: Velibor  Октобар 19, 2017, 01:57:20 поподне ---Ти би вероватно желео да се учланиш у Друштво српских родословаца "Порекло", пошто члан форума већ јеси чим можеш да шаљеш поруке.
Овде је упутство за учлањење у Друштво: http://www.poreklo.rs/registracija/

--- Крај цитата ---

Сад видим да на овом линку за регистрацију нема напомене да чланови Порекла имају могућност коришћења више него богате дигиталне Библиотеке, у којој се налазе претраживе књиге управо из области којима се бавимо на форуму. Мислим да је то потребно додати, чисто да нови чланови знају шта добијају плаћањем чланарине.

Херцеговац (Вујовић):
Velibore, hvala do neba. Baš to želim.

Херцеговац (Вујовић):
Ово је за уплате из Србије, мени треба рачун за уплату из ЕУ (Холандија).

Навигација

[0] Индекс порука

[#] Следећа страна

Иди на пуну верзију