Заправо не, нико није имао појма о овоме. У самом селу је познато да је неко рођак по женској линији, дакле жена од Бећировића се уда за неког од Банди нпр. и онда се тако вежу. Да питате најстарије из села прилично сам сигуран да ће сви рећи да немамо никакве везе са било ким од наведених. Као што сам и рекао да бракови постоје између поменутих презимена, али не нешто као дио културе већ самог незнања о сродству, што је по мени екстремно чудно.
Вјероватно највеће шансе да би се сазнала нека даља веза, јесте да неко од Планића уради дубински тест. Кажем ово јер они су једини за које нисам чуо да имају везу било какву са Кулуљама, а и искрено тек кад сам кренуо у ово тад сам први пут чуо за то презиме, па би они могли можда бити нека најдаља веза.
Само предање о доласку Бећировића у Кукуље, јесте то да је дошао неки Бећир и по њему су настали Бећировићи и од његовог доласка знам да постоји породично стабло које немам код себе али један рођак ми је напамет диктирао до самог Бећира.Овде је питање шта се дешава са осталима? Како су остали добили презиме? Одакле свима другачија прича о поријеклу? Шта ли се могло десити да се за тако кратак период изгуби било какво сјећање на заједничко поријекло, ако није у питању већа старина? Јако чудна и комплексна ситуација.