Општа дискусија > Генерална дискусија о форуму

Обавештења уредништва

<< < (23/24) > >>

Amicus:
barbarylion, бан у трајању од 7 дана због кршења члана 5. Правилника, Генетичко поријекло Срба

НиколаВук:
С обзиром да је последњих дана на форуму дошло до интензивне дискусије која се углавном тицала Албанаца, Влаха, Срба у средњем веку и још понечег, али на темама које са тиме нису нужно, а некад чак ни суштински повезане (теме о којима пишем су - "I2-Z17855" и "Матаруге"), чиме се створила прилична конфузија па и оправдано огорчење појединих форумаша због "спамовања" тих тема великом количином садржаја који је често одлазио у прилично дугачке дигресије, а сама дискусија била на ивици свађалачког тона, осетио сам потребу да се широком форумашком аудиторијуму обратим на овој теми.

Прво, позвао бих оне који су учествовали у "спамовању" тих тема путем дугачких и широких дигресија, да убудуће поведу рачуна о томе на којој теми о чему пишу, јер су тим својим дигресијама и тоном дискусије уједно прекршили или били близу кршења неколико чланова Правилника нашег форума, нарочито члана 13:

Члан 13.
Није дозвољено постављање садржаја који нису у вези са темом или подфорумом на коме су постављени и масовних порука без икаквог критеријума.

Сматрајте ово јавном опоменом да то више не радите и да то није начин комуникације који је на овом форуму пожељан и дозвољен. Ако и поред ове опомене наставите по старом, бићете санкционисани. Хвала на разумевању.

НиколаВук:
Михаило Б. Брајотић, бан у трајању од 7 дана због кршења чланова 5. и 11. Правилника на теми Васојевићи E-V13>Y30977>Y37092>Y126722.

НиколаВук:
НикПав, бан у трајању од 7 дана због кршења чланова 5. и 11. Правилника на теми Генетичка слика Срба из Србије.

НиколаВук:
Shopche13, бан у трајању од 7 дана због кршења члана 12. Правилника форума Порекло на теми "Одакле су се Срби досељавали на Власину и шта су уствари шопови?"

Навигација

[0] Индекс порука

[#] Следећа страна

[*] Претходна страна

Иди на пуну верзију