Општа дискусија > Генерална дискусија о форуму

Чинови на форуму

<< < (22/22)

Ješo:
Prema mom mišljenju, mislim da je adminov predlog naziva činova najbolji.

Gorance:
  Не знам где да пошаљем па шаљем овде. Нов сам овде (што се тиче форума). Пријавио сам се на форум заувек или како већ, а већ ми стиже захтев за промену лозинке (други пут за пар месеци). Наиме, час ми ради, час не ради преко телефона, час преко рачунара. Једном сам пробао из канцеларије да се улогујем и опет ми се шаље мејл да променим лозинку. Вероватно негде грешим или не капирам. има нас разних. By the way, шта стварно значе ови квадратићи испод имена корисника?
  Поздрав од Неандерталца (смотаног) ;D.

Ojler:

--- Цитат: Gorance  Октобар 10, 2022, 05:08:32 поподне ---  Не знам где да пошаљем па шаљем овде. Нов сам овде (што се тиче форума). Пријавио сам се на форум заувек или како већ, а већ ми стиже захтев за промену лозинке (други пут за пар месеци). Наиме, час ми ради, час не ради преко телефона, час преко рачунара. Једном сам пробао из канцеларије да се улогујем и опет ми се шаље мејл да променим лозинку. Вероватно негде грешим или не капирам. има нас разних. By the way, шта стварно значе ови квадратићи испод имена корисника?
  Поздрав од Неандерталца (смотаног) ;D.

--- Крај цитата ---

Ево мене овде већ седма година, и даље не знам шта су квадратићи  ;D

Gorance:

--- Цитат: Ojler  Октобар 11, 2022, 09:55:26 пре подне ---Ево мене овде већ седма година, и даље не знам шта су квадратићи  ;D
[/
quo
 ;D Није ни битно,само радозналост,хахаха.
--- Крај цитата ---

Gorance:
Колега труцка кола па послах одговор у цитат. Свако добро.

Навигација

[0] Индекс порука

[*] Претходна страна

Иди на пуну верзију