Општа дискусија > Генерална дискусија о форуму

Чинови на форуму

(1/22) > >>

Јовица Кртинић:
После дуго времена освежили смо називе за одређене категорије чланова (досад су били на енглеском: newbie, jr. member, sr. member, hero member..).
Тако сад имамо следеће `чинове`:
Новајлија
Активан члан
Истакнути члан
Ветеран
Ђенерал
Уколико имате неке боље предлоге слободно их изложите па ћемо их, ако буду бољи од наведених, усвојити.

Amicus:
То је свакако требало прилагодити српском, али не знам чији је стандардни хијерархијски низ најприкладнији послу којим се форумаши баве овде, а и с обзиром на чињеницу да чинови зависе само од броја порука (не рачунајући чинове уредника), треба свкаако поразмислити о томе. Но за почетк, моја подршка што се неко сетио. ;)

Бакс:
Највиши чин - војвода!

Amicus:

--- Цитат: Бакс  Јул 26, 2016, 04:05:50 поподне ---Највиши чин - војвода!
--- Крај цитата ---

У начелу, приказивач "чинова" је својеврстан бројач порука, а на неким другим форумима приметно је да то после на неки начин изгуби смисао, јер чин у правом смислу је ипак ствар квалитета, а не квантитета. Не знам каква су подешавања могућа код "карме", коју смо укинули, али тамо би већ рационалније било да постоје извесни чинови, па да се чин мери квалитетом порука, тј. оценама других корисника.

Тако да, што се тиче ових "чинова", можда је заиста најбољи редослед тај: Новајлија, Активан члан, Истакнути члан, Мајстор, Велики Мајстор. ;D

Nebo:

--- Цитат: админ  Јул 26, 2016, 03:31:34 поподне ---Уколико имате неке боље предлоге слободно их изложите па ћемо их, ако буду бољи од наведених, усвојити.

--- Крај цитата ---

Ја цијеним да морамо имати и једног војводу, а богоми и сердаре  :)

Навигација

[0] Индекс порука

[#] Следећа страна

Иди на пуну верзију