ДНК порекло > Аутосомална ДНК

DNAGenics

<< < (14/14)

kocovic:

--- Цитат: barbarylion  Новембар 08, 2024, 08:01:15 поподне ---Da, to mi je palo ja pamet...Negde sam video njihov rezultat, i bili su dosta južnije nego što sam mislio da će biti, vrv nakon mešanja sa iberijcima.

--- Крај цитата ---

Не знам колико је ово реално јер је временска дистанца између ових Иберијских Бикера и германских племена скоро 2000 година, али имам можда и преко 10 Иберијаца из Аргарик културе бронзаног доба Шпаније, са чак 3 различита локалитета (један западно од Мурсије, други јужно од Мурсије и трећи код Виљареала):
https://www.youtube.com/v/Qk8dEGE1AMs

НикПав:
Ево како моја фамилија стоји:

Баба по мајци, једина која одржава неку бугарску националну свест, "јер ју је тако учио њен деда Герасим".

Деда по мајци, сада покојни, преминуо пре две године у 89. Увек је причао  о неким племенима која су се мешала, а никад није знао да објасни о којим племенима је реч. Y хаплогрупа E-FT61303:

Баба по оцу, преживела две саобраћајке, па је веровала да је Херцеговка "због тврде главе". Преминула прошле године у 95. По литератури, већином од Сјенице:

Тетка по оцу:

OneLove:

--- Цитат: barbarylion  Септембар 07, 2024, 02:37:38 пре подне ---

ajd uradite ovaj kalkulator ko moze naravno, cini mi se da je slican vahaduo kada se unese proto slovenska i proto balkanska.

moze i na 0.25 i 0.75

--- Крај цитата ---

DNAGENICS - Admixture Studio

Eurogenes K13

Are you Mediterranean? - Gixajo

Fit: 6.74 - 0.25x - Euclidean

Mediterranean 51.80%
 Slav&Baltic 48.20%

OneLove:
Eurogenes K13 European regions detailed - Unknown

Fit: 2.49 - 0.25x - Euclidean

Serb Kosovometohija 33.80%
 Greek Thrace 24.40%
 Moldovan South 18.80%
 Bosniak Krajina West 13.20%
 Serb Centralcroatia 9.40%
 Pomak Bulgaria 0.40%

kocovic:
Коначно су поставили нове моделе за ловце сакупљаче, пољопривреднике итд.

Навигација

[0] Индекс порука

[*] Претходна страна

Иди на пуну верзију