ДНК порекло > Аутосомална ДНК

ILLUSTRATIVE DNA

<< < (20/21) > >>

kocovic:
IllustrativeDNA je konačno izbacio verziju 2.0 sa "DEEP ancestry" dodatkom. Morate da opet okačite vaše "raw podatke" na njihov sajt.

Ивица Јовановић:

--- Цитат: kocovic  Децембар 13, 2024, 01:30:25 поподне ---IllustrativeDNA je konačno izbacio verziju 2.0 sa "DEEP ancestry" dodatkom. Morate da opet okačite vaše "raw podatke" na njihov sajt.

--- Крај цитата ---

Да ли треба да се доплати нешто и шта ова нова верзија доноси?

kocovic:

--- Цитат: Ивица Јовановић  Децембар 13, 2024, 02:13:58 поподне ---Да ли треба да се доплати нешто и шта ова нова верзија доноси?

--- Крај цитата ---

Nema doplate. Ne znam šta tačno donosi, piše da ću rezultate da dobijem sutra. Nadam se da su dodate IBD analize

kocovic:
Ok, i dalje nema IBD uzoraka, ali mi se dosta promenio kalkulator. Sada mi je rezultat sličniji DNAGenics.

kocovic:
Izgleda da su prestali da koriste G25 i umesto toga sada koriste simulirane rezultate sa ovom novom verzijom. Samim tim rezultati su im manje precizni, koriste i neke politički korektne metode pri klasterovanju uzoraka da bi napravili rezultate kako bi bolje predstavili masu njihovih potrošača, drugim rečima MyTrueAncestrizovao se IllustrativeDNA. Ne verujem da ću više da se oslanjam na njihove nalaze, mislim da ću da se ubuduće više baviti isključivo qpAdm-om.

Evo i dokaza ako neko ne veruje:

Samo su uzeli moje koordinate i postavili me na ivicu srpskog uzorka. Bezveze

Навигација

[0] Индекс порука

[#] Следећа страна

[*] Претходна страна

Иди на пуну верзију