ДНК порекло > Аутосомална ДНК
IBD (Identity by descent) анализа аутосомалне генетике
НикПав:
Иако далека, интересантна су ова поклапања са Сицилије на Ancestry. Код тетке по мајци доминира презиме Cucci, Cuchi и друге варијанте, код тетке по оцу су убедљиво најбројније Матранге. Нажалост, нико ми није одговорио на понуде за тестирање.
НикПав:
Леп пример од пре пар дана, зашто је пожељно тестирати и неког старијег.
Поклапање и ја имамо истог наврдеду и наврбабу, са поклапањем немам заједничких гена, тетка дели 52цм, баба 108цм.
ⲥуⲛцⲉ:
--- Цитат: НикПав Август 17, 2024, 09:30:02 поподне --- Леп пример од пре пар дана, зашто је пожељно тестирати и неког старијег.
Поклапање и ја имамо истог наврдеду и наврбабу, са поклапањем немам заједничких гена, тетка дели 52цм, баба 108цм.
--- Крај цитата ---
Честитке за плод твога труда. Ово чим се бавиш чини се веома озбиљна ствар, једино ми је жао, да се служиш за то називљем које је плод каванске шале и неозбиљности. Наш народ никада нике тако бројио пасове.
НикПав:
--- Цитат: сɣнце Август 18, 2024, 01:04:41 поподне ---
Честитке за плод твога труда. Ово чим се бавиш чини се веома озбиљна ствар, једино ми је жао, да се служиш за то називљем које је плод каванске шале и неозбиљности. Наш народ никада нике тако бројио пасове.
--- Крај цитата ---
https://www.youtube.com/v/C1d8sRMI8_w
Навигација
[0] Индекс порука
[*] Претходна страна
Иди на пуну верзију