ДНК порекло > Аутосомална ДНК

Eurogenes K13 Autosomalna grnetika Srba Banije,Korduna i ostalih srpskih predela

<< < (59/59)

Ивица Јовановић:
Тешко да је ово Банија и Кордун. Негде си омануо у процесу.

barbarylion:

--- Цитат: Ивица Јовановић  Октобар 09, 2023, 05:52:47 поподне ---Тешко да је ово Банија и Кордун. Негде си омануо у процесу.

--- Крај цитата ---

Pomalo čudan rezultat i njega, a i ovog korisnika iznad gde piše Srb Vojvodina...Čovek blizak istočnim Bugarima. :o

Белобог:
Појављује се неки ерор и Гедмеч неће да ми прикаже податке. Унио сам европске регионалне просјеке у SOURCE и мој К13 резултат у TARGET и избацује ми ово: "WARNING! Number of white-space characters removed in SOURCE data: 30. ERROR! Column number mismatch.". Јел нешто нисам урадио како треба или је калкулатор покварен?

barbarylion:

--- Цитат: Белобог  Октобар 12, 2024, 11:17:10 поподне ---Појављује се неки ерор и Гедмеч неће да ми прикаже податке. Унио сам европске регионалне просјеке у SOURCE и мој К13 резултат у TARGET и избацује ми ово: "WARNING! Number of white-space characters removed in SOURCE data: 30. ERROR! Column number mismatch.". Јел нешто нисам урадио како треба или је калкулатор покварен?

--- Крај цитата ---

pregledaj unose u source verovatno negde nedostaje zarez ili nesto slicno, neka manja greskica.

barbarylion:

--- Цитат: Filipi1  Јануар 25, 2023, 09:18:11 пре подне ---Jesu li ovo nešto mijenjali?

Srbin sjeveroistočna Bosna (Ozren)

--- Крај цитата ---

Sad su izgleda presli sve mere.
ako nema barem 2000 hr klastera da svi upadnemo u po jedan onda nista nisu uradili.

Навигација

[0] Индекс порука

[*] Претходна страна

Иди на пуну верзију