Дом српских родословаца, Задужбина "Порекло" > Прилози (за Задужбину "Порекло")

Прилози у септембру 2023.

(1/2) > >>

Јовица Кртинић:
Гери Бараћ / Gary Barach (Канада) - 41,20 евра

Ново стање расположивих средстава (после куповине локала и досад исплаћених трошкова за адаптацију и набавку материјала и уређаја): 633,60 евра

Напомена: Герију је ово тридесет и осма уплата прилога. Досад је укупно приложио 1.534,10 евра и Добротвор је Задужбине "Порекло". Хвала, Гери! Thanks, Gary!

Напомена 2: Током августа је уплаћено укупно 127,40 евра и 11.200 динара. Хвала свима на упорности и подршци за остварење коначног циља.

Напомена 3: Освежена је листа свих приложника: https://forum.poreklo.rs/index.php?topic=5753.0

Од септембра Задужбина "Порекло" отвара своја врата у Пожешкој 118а, што је уједно и ново седиште Друштва српских родословаца "Порекло"

Остаје и даље отворен позив свима за подршку за оставарење коначног циља, а то је подизање великог родословног дома у којем ће бити прва српска родословна библиотека и читаоница, наш истраживачки центар и место за све наше подухвате.

Могуће су уплате са шалтера поште и банака, електронским путем и преко ПејПала. Ближе инструкције су на страници Задужбине "Порекло": https://zaduzbina.poreklo.rs/donacije.html

Сигуран сам да ћемо остварити и овај највећи циљ, као што смо, сопственим снагама, саборношћу и упорношћу свих добрих људи, несебичних приложника, успели да обезбедимо и овај наш први кров над главом на Бановом брду.

Идемо даље!

Јовица Кртинић:
Жељко Касалица (Шведска) - 50 евра

Ново стање расположивих средстава (после куповине локала и досад исплаћених трошкова за адаптацију и набавку материјала и уређаја): 683,60 евра

Напомена: Жељку је ово девета уплата прилога. Досад је укупно приложио 678,20 евра и међу Утемељачима је Задужбине "Порекло". Хвала, Жељко!

Јовица Кртинић:
Драго Масларић (Београд) - 3.000 динара

Ново стање расположивих средстава (после куповине локала и досад исплаћених трошкова за адаптацију и набавку материјала и уређаја): 709,10 евра

Напомена: Драгу је ово друга уплата прилога. Досад је укупно приложио 13.000 динара и међу Приложницима је Задужбине "Порекло". Хвала, Драго!

Јовица Кртинић:
Драган Обреновић (Београд) - 6.000 динара

Ново стање расположивих средстава (после куповине локала и досад исплаћених трошкова за адаптацију и набавку материјала и уређаја): 760,10 евра

Напомена: Драгану је ово дванаеста уплата прилога. Досад је укупно приложио 50.000 динара и 300 евра и међу Утемељачима је Задужбине "Порекло". Хвала, Драгане!

Јовица Кртинић:
Братислав Ђуровић (Београд) - 1.000 динара
Василије Бецић (Београд) - 3.000 динара

Ново стање расположивих средстава (после куповине локала и досад исплаћених трошкова за адаптацију и набавку материјала и уређаја): 794,10 евра

Напомена: Братиславу је ово тридесет и прва уплата прилога. Досад је укупно приложио 48.000 динара и међу највећим и најупорнијим је Приложницима Задужбине "Порекло". Хвала, Братиславе! Василију је ово прва уплата прилога којом се сврстао међу Приложнике Задужбине "Порекло". Хвала, Василије!


Навигација

[0] Индекс порука

[#] Следећа страна

Иди на пуну верзију