ДНК порекло > Српски ДНК пројекат

Српски ДНК пројекат на FTDNA

(1/165) > >>

Небојша:
Отварам ову тему због нечега што смо требали још давно да урадимо. Креиран је Српски ДНК пројекат на ФТДНА. Ово је корисно из више разлога. Проналажење нових тестираних, проширивање маркера, наручивање SNP, BIGY и осталих тестова. А и не иде да ми једини у региону немамо пројекат на FTDNA, када неки имају и по два. :)

Дакле, позивамо све наше људе који имају налог на FTDNA да приступе пројекту, и/или позову оне за које знају да се налазе у овој бази.

Хвала и добро дошли!

https://www.familytreedna.com/groups/serbian-dna-project/about

Милош:

--- Цитат: Небојша  Мај 30, 2018, 11:46:55 пре подне ---Отварам ову тему због нечега што смо требали још давно да урадимо. Креиран је Српски ДНК пројекат на ФТДНА. Ово је корисно из више разлога. Проналажење нових тестираних, проширивање маркера, наручивање SNP, BIGY и осталих тестова. А и не иде да ми једини у региону немамо пројекат на FTDNA, када неки имају и по два. :)

Дакле, позивамо све наше људе који имају налог на FTDNA да приступе пројекту, и/или позову оне за које знају да се налазе у овој бази.

Хвала и добро дошли!

https://www.familytreedna.com/groups/krajina-serbs/photos

--- Крај цитата ---

Мислим да би ово решило и "проблем" донирања.

Делија:
Буни ме само ово Krajin Serbs..јел важи за Краишнике само или за све нас из свих осталих српских крајева?

Atlantische:

--- Цитат: Делија  Мај 30, 2018, 04:22:54 поподне ---Буни ме само ово Krajin Serbs..јел важи за Краишнике само или за све нас из свих осталих српских крајева?

--- Крај цитата ---
Важи за све. Крајишки ДНК пројекат је преименован у (општи) Српски, па је самим тим сваки Србин добродошао! Тренутно је пројекат у фази мењања адресе и још неких мањих промена, али то би кроз који дан требало бити решено.

Делија:

--- Цитат: Atlantische  Мај 30, 2018, 04:55:05 поподне ---Важи за све. Крајишки ДНК пројекат је преименован у (општи) Српски, па је самим тим сваки Србин добродошао! Тренутно је пројекат у фази мењања адресе и још неких промена, али то би кроз који дан требало бити решено.

--- Крај цитата ---
Послао сам ја податке о очевој и мајчиној фамилији као најближим али и о осталим родовима од којих вучем порекло,уз то и захтев свакако ал реко може бити да је то једна од ствари које требају да се промене у међувремену па да обавестим чисто ако је превид у питању. :)

Навигација

[0] Индекс порука

[#] Следећа страна

Иди на пуну верзију