Честитке Јовици на одличном држању! Био је стрпљив током целе емисије да би на самом крају матирао Марића
Лепо је то ДулеВучко приметио, Марић се мало погубио, зар не? 
Имали смо интерну конверзацију Гиле и ја, па поред коментара за Марића како воли да прекине и да крене неку своју имагинарну причу, ипак једна од ретких ситуација где је на крају био замишљен

Тј. чини ми се да је остао мало затечен на крају , што је добро, ако он, какво год мишљење имали о њему, а није небитан фактор у медијском смислу, се "упеца" и скапира причу, можда добијемо новог промотера за све ово

Али без обзира што воли сензације, па ако и он не верује у њих , него воли да се игра са гостима, у смислу ироније свега, наравно , он то на шмекерски начин одради, да не увреди никога, ово ће га сигурно заинтригирати, па и у оном смислу да не пропагира отворено разбијање митова, убеђен сам да ће ускоро направити неку емисију у ударном , вечерњем термину, где ће ова тема бити, са разним гостима, свих сојева, али да ће позвати и Јовицу да разбије можда неке заблуде...Не би ме чудило да позове у исту емисију Јовицу и Мирољуба Петровића