Аутор Тема: Обавештење о Tapatalk апликација за Форум Порекло  (Прочитано 2571 пута)

На мрежи Amicus

  • Уредник
  • Бели орао
  • *****
  • Поруке: 9345
  • I1 P109 FGC22045
    • Порекло.рс
Обавештење о Tapatalk апликација за Форум Порекло
« послато: Фебруар 14, 2019, 12:30:21 пре подне »
Поштовани посетиоци,

Обавештавамо вас да је од данас омогућен приступ Форуму путем апликације Tapatalk. Ова апликација обезбеђује да Форум користите на начин који је прилагођен раду са паметним телефонима и таблетима.

Они који желе да испробају нову могућност треба да преузму и инсталирају одговарајућу Tapatalk апликацију за свој оперативни систем (подржани су Android и iOS). Након покретања апликације потребно је путем опције за претрагу пронаћи форум Порекла (укуцајте „Порекло“). Међу резултатима претраге појавиће се форум Порекла са препознатљивим лого знаком Друштва, те му можете приступити.

Уколико желите да и у будуће приступате форуму Порекла помоћу апликације Tapatalk, одаберите опцију праћења форума (follow), како не бисте морали да сваки пут изнова вршити претрагу. Уколико имате направљен налог на Форуму, обавите пријаву. На даље можете користити све опције форума које су вам на располагању и путем уобичајеног приступа, али на мало другачији начин.

Tapatalk додатно пружа могућност добијања обавештења када дође до промена на темама које сте одабрали да пратите, на сличан начин као што добијате обавештења о пристиглим СМС порукама или електронској пошти. Такође је подржано дељење садржаја форума путем других мобилних апликација намењених комуникацији (Facebook, Viber, итд.) на начин који је уобичајен за преносне уређаје.

Сви који не желе да користе ову нову могућност могу наставити да приступају Форуму као и до сада.

Уредништво Форума Порекло