Општа дискусија > Генерална дискусија о форуму

Технички проблеми на форуму

(1/1)

Број 1:
Поштовани форумаши,
обавештавамо вас да је услед техничких проблема, насталих приликом трансфера података са сајта са једног сервера на други, дошло до нестанка неколико постова објављених у среду 26. фебруара 2014. Покушали смо да пронађемо те постове, али без успеха.
Молимо оне чији су постови избрисани да исте поново објаве на форуму.
Извињавамо се због ових непријатности, прижељкујући ваше разумевање.
Администрација форума

Amicus:
Већ дуже време примећујем да постоји извесни технички проблем на форуму који се из мени непознатих разлога манифестује на тај начин да при слању коментара или само при његовом прегледу дође до освежавања странице са радном површином при чему се обришу сви унесени подаци укључујући и назив теме на коју се шаље коментар.

Пошто користим Оперу као прегледач већ неколико пута ми се десило да припремљен текст поруке буде неповратно изгубљен. Синоћ сам користио Мозилу и после истог проблема био сам у могућности да се вратим један корак назад и да ми у радној површини буде оно што сам куцао. Међутим, иако сачуван текст, уопште нисам могао да га пошаљем, ни са једног прегледача.

Замолио сам Ранка Бубању да он покуша да га пошаље и десило се исто да није могао да пошаље тај коментар. Касније сам разбио поруку у пар делова и тако је послао, међутим ни тада није хтео један део да прође. С обзиром да сам сачувао поруку и целости, замолио бих неког од администратора, ако је слободан да се јави, па ћу му послати поруку на мејл.

Навигација

[0] Индекс порука

Иди на пуну верзију