Општа дискусија > Генерална дискусија о форуму

Не могу да се улогујем у нови сајт

(1/5) > >>

Apceh:
Од кад је промењен изглед сајта https://dnk.poreklo.rs/ тражи ми за скоро сваку опцију да се улогујем, а име и лозинка са форума једноставно не функционишу. Мислио сам да сам члан пројекта како имам урађен ДНК тест.

Број 1:

--- Цитат: Apceh  Јул 11, 2018, 12:59:35 поподне ---Од кад је промењен изглед сајта https://dnk.poreklo.rs/ тражи ми за скоро сваку опцију да се улогујем, а име и лозинка са форума једноставно не функционишу. Мислио сам да сам члан пројекта како имам урађен ДНК тест.

--- Крај цитата ---
Поштовани, приступ затвореном делу Српског ДНК пројекта имају само чланови Друштва српских родословаца "Порекло". Подаци за логовање су другачији у односу на регистрацију на форуму. Тако ће бити до даљег, а размотрићемо сваку примедбу и настојати да нађемо одговарајуће решење.

Apceh:
Али ако већ имам приступ затвореном делу форума, нисам ли члан и ДСР "Порекло"?

Amicus:

--- Цитат: Apceh  Јул 11, 2018, 06:11:47 поподне ---Али ако већ имам приступ затвореном делу форума, нисам ли члан и ДСР "Порекло"?
--- Крај цитата ---

То је због учешћа у једном од пројеката, али наравно да није исто што и чланство. Чланство је нешто посебно, и да би се постало чланом, званично, мора се послати захтев, попунити упитник, уплатити годишња чланарина, на крају, пријем мора потврдити Скупштина на свом првом следећем заседању.

ljubai:

--- Цитат: Amicus  Јул 11, 2018, 07:28:20 поподне ---То је због учешћа у једном од пројеката, али наравно да није исто што и чланство. Чланство је нешто посебно, и да би се постало чланом, званично, мора се послати захтев, попунити упитник, уплатити годишња чланарина, на крају, пријем мора потврдити Скупштина на свом првом следећем заседању.

--- Крај цитата ---

A, šta mislite, da upotpunimo celu priču i mističnim obredom inicijacije? Kao masoni.

Навигација

[0] Индекс порука

[#] Следећа страна

Иди на пуну верзију