Траже се > Рођаци

Траже се за тестирање

(1/20) > >>

Đorđo:
Traže se muškarci sa poreklom po muškoj liniji iz Pive i krsnom slavom sv Jovan ili sv Nikola koji su zainteresovani da se besplatno testiraju

Аксић:
Веће ти су шансе да нађеш неког Пивљанина на фејсбуку, него овде. На фб. има неке групе о Пивљанима учлани се тамо и питај људе, неке групе имају и до 500 људи.

Црна Гуја:
Preci moga dede po majci su poreklom iz Pive, doselili su se krajem 18. veka u Rogačicu kod Bajine Bašte. Slave Sv. Jovana. Prema predanju, došla su tri brata Milatovića iz Pive (prema drugoj verziji prezivali su se Vilotijević po ocu): najstariji Miloš imao je nadimak Supur, srednjem se zna samo nadimak Dživrak, i najmlađi Teodosije - Čitak. Moj ujak je Čitaković i živi u Užicu, a ima ih i u Bajinoj Bašti. Supurovića ima u Rogačici i u Užicu koliko ja znam. Mogao bih da se raspitam da li su zainteresovani za testiranje.

Вучина:

--- Цитат: Đorđo  Новембар 22, 2014, 08:30:45 поподне ---Traže se muškarci sa poreklom po muškoj liniji iz Pive i krsnom slavom sv Jovan ili sv Nikola koji su zainteresovani da se besplatno testiraju

--- Крај цитата ---

Не знам да ли си нашао, ако не, можеш ми се обратити. Могу ти наћи Пивљана по мушкој линији у великом броју, што старинаца што усељених. Не знам који ти тачно требају, само реци презиме.

Đorđo:

--- Цитат: Вучина  Фебруар 05, 2015, 07:30:01 поподне ---Не знам да ли си нашао, ако не, можеш ми се обратити. Могу ти наћи Пивљана по мушкој линији у великом броју, што старинаца што усељених. Не знам који ти тачно требају, само реци презиме.

--- Крај цитата ---
Поздрав Вучино!
Много је презимена у Пиви, тешко ми је да набројавам породице за које бих био заинтересован, интересују ме сви старинци (Браниловићи/Руђићи). Наручио сам тестове за двојицу још прошле године али још се чекају резултати, очекујем да ће стићи у наредних месец дана.

Навигација

[0] Индекс порука

[#] Следећа страна

Иди на пуну верзију