Траже се > Рођаци

Лора Форест (Laura Forrest) тражи информације о свом деди по мајци

(1/2) > >>

Драган Обреновић:
На Српском ДНК пројекту на FTDNA писала је госпођа Лора Форест (Laura Forrest) која рођена у Енглеској, а сада живи у Аустралији. Лора истражује порекло свог деде по мајци, који се по свој прилици звао Љубомир.

Лора је објавила и чланак на сајту ”Бритић” (британско-српски онлајн магазин) са више детаља о својој потрази и досадашњим резултатима, па ако неко случајно може да јој помогне ево линка:

https://www.britic.co.uk/2021/01/01/misteriozna-potraga-za-dedom-ljubom-vodi-do-srba-u-salfordu/


Зрно:
Тај се звао Љубо Влачић, а не Власић, како пише у овом тексту. Рођен је у Метковићу. Госпођа Енглескиња се већ распитивала на нашем чланку о презимену Влачић и одговорио сам јој и послао линк, али је то очигледно већ сама нашла пре мене.

https://www.poreklo.rs/2012/02/14/vla%c4%8di%c4%87/

LauraConnett:
Zdravo. Sada sam uspeo da napravim nalog ovde zahvaljujući Branku.

Hvala rođače Dragane, da, već sam našao dokument iz logora Bocholt. Mislim da je morao biti četnik. nakon raseljenja u Englesku

Tražim njegove rođake, posebno rođake njegovog oca jer je dokumentacija uništena u pravoslavnoj crkvi. Tražim da potvrdim da je ovo naša porodica, ali niko u vezi sa Vlačićevim neće testirati njihov DNK, ja ću platiti.

Žao mi je što imam samo početnički srpski jezik - učim. Veoma sam iskren u vezi ovoga. Moja mama je sada u 60-im godinama i tek treba da upozna porodicu. Možda ako možemo da potvrdimo da je odvedem u domovinu.

Poz,
Laura Connett Forrest.

Неродимац:
https://i.postimg.cc/JhH8dMy6/IMG-20211210-142023.jpg


https://i.postimg.cc/KjHQVS3f/IMG-20211210-142414.jpg

То је тај човек, слажу се датум и година рођења, име, презиме, одакле је, имена оца, мајке, и супруге са оним што је Лора нашла у оном документу.

Неродимац:
https://www.myheritage.rs/research/collection-40000/geni-svetsko-porodi%C4%8Dno-stablo?itemId=584467638&action=showRecord&recordTitle=Ljubo+Vlacic

Ево њега и на порталу Geni. Не знам ко је писао ово о њему и његовима ако није Лора онда нека контактира људе који су то писали.

Навигација

[0] Индекс порука

[#] Следећа страна

Иди на пуну верзију