Траг - корисне књиге, сајтови > Породичне фотографије

Породичне фотографије

<< < (2/2)

Amicus:

--- Цитат: Malesevic  Мај 20, 2021, 10:58:07 пре подне ---Била је и нека књижица наводно која је давана уз те значке уз тачан опис истих. Имао је наводно и некакав орден другог реда за борачке врлине али то је све немаром изгубљено.

Хвала за информације у сваком случају. :)

--- Крај цитата ---

Да, што рече Starovlah, то су све значке из тог времена. Ово везано за борачке врлине је могуће медаља. Занимљиво је у сваком случају и једно и друго. О тим значкама не знам да је ико писао, а била је распрострањена појава једно време у Југославији, могуће и даље. Сећам се да сам као дете многим значкама одсекао иглу, јер ми је кварила слику лица значке. ;D И данас су предмет интересовања колекционара.

ДушанВучко:
Тата данас испред споменика Танаску Рајићу у Страгарима (плац нам је на пола пута од Крагујевца до Страгара, па смо отишли први пут тамо, и да видимо целу приградску линију, а и отац је имао жељу да види споменик Танаску Рајићу :) )

Amicus:

--- Цитат: ДушанВучко  Август 20, 2021, 12:24:39 пре подне ---Тата данас испред споменика Танаску Рајићу у Страгарима (плац нам је на пола пута од Крагујевца до Страгара, па смо отишли први пут тамо, и да видимо целу приградску линију, а и отац је имао жељу да види споменик Танаску Рајићу :) )


--- Крај цитата ---

Мораш слику другачије да поставиш. Препорука: postimg.cc

Навигација

[0] Индекс порука

[*] Претходна страна

Иди на пуну верзију